15 idei pentru restaurante nunta in Bucuresti

Alege cel mai bun restaurant de nunta pentru tine

Si-a facut curaj, a planuit momentul si a actionat. Te-a cerut de sotie si tu ai spus DA. Te-a cerut in stilul lui caracteristic care te-a facut sa te indragostesti de el si sa spui DA, cu un zambet mare pe fata, pe care cu greu l-ai putut sterge si dupa zile intregi de la moment. 

Dupa ce treci de emotiile generate de aceasta clipa incepi sa te gandesti la organizarea nuntii tale si la cate ai de facut si intr-o prima faza te cuprinde panica. In mintea ta se deruleaza un gand pus pe repeat: doamneee, cate lucruri avem de facut! Si atunci incepi sa cauti si sa te documentezi, incepi sa rupi google-ul in doua, telefonul se incinge si parca nu te mai dezlipesti de el. Un nou proiect ti-a aparut in cale si vrei sa fie cel putin extraordinar, doar este vorba despre ziua ta cea mare. 

De obicei, primul lucru pe care il cauti sau pe care vrei sa il rezervi este restaurantul de nunta, unde se va desfasura ziua cea mare. Acest articol este scris pentru a iti oferi o lista cu cateva restaurante foarte faine din Bucuresti si nu numai, care te pot ajuta pentru ziua nuntii tale. Bineinteles, alegerea restaurantului de nunta este mai complexa, insa vrem sa te ajutam cu o lista de la care poti pleca. O sa iti punem si un link catre ei pentru a ajunge mai usor pe pagina lor.

Hai sa trecem la treaba!

Lista cu restaurantele de nunta poate sa fie foarte lunga, iar Romania dispune de restaurante de nunta extraordinare pe toata suprafata insa, in acest articol, o sa ne limitam la cele din Bucuresti si la o distanta de maxim 100 km de acesta si fiind o lista a noastra, le-am pus pe cele care ne plac noua cel mai mult 🙂 . Cu siguranta mai sunt si altele si va invit sa ne lasati in comentarii restaurantele de nunta care va plac voua cel mai mult.

 

Restaurante nunta Bucuresti

Restaurante nunta Bucuresti Ambasad'Or Nunta Andreea si Dani

Sedinta foto nunta Domeniul Stirbey