fbpx

Ballrooms by Bamboo

Nunta Denisa si Liviu

De data aceasta avem o nunta la Ballrooms by Bamboo. Ca personaje principale ii avem pe Denisa si pe Liviu, un cuplu cu care ne-am mai intalnit in trecut la cununia civila de la piscina Aviatiei Wellness. Gasiti mai multe la: Cununie la piscina Aviatiei Wellness.

Denisa si Liviu sunt un cuplu tanar si plini de viata si si-au organizat evenimentul asa cum si-au dorit, relaxat, orientat pe distractie si cu multi prieteni.

Cu cei doi ne-am cunoscut in iarna 2018 chiar undeva in luna ianuarie cand am si rezervat data evenimentului lor.

Partea de pregatiri s-a desfasurat la Orhideea Residence, un complex de apartamente de inchiriat ce sta gazda multor cupluri care isi pregatesc nunta. Acesta iti ofera o varianta foarte interesanta in care sa iti faci pregatirile intr-un mediu frumos, cald si primitor si nu la tine acasa. Desi de multe ori este mai interesant sa faci partea de pregatiri la tine acasa unde toate lucrurile sunt personale si asta se regaseste si in fotografii, cateodata e bine sa faci o escapada si sa faci o alegere altfel. Asa au facut cei doi atunci cand au luat un apartament la Orhideea Residence.

Cand Liviu s-a dus la nasi acasa, unde s-au distrat de belea, ba chiar au facut un joc de Fifa, fetele s-au lasat libere imaginatiei si au facut din partea de pregatiri un adevarat show.

Desi de multe ori partea de pregatiri poate parea plictisitoare si de ce ne trebuie, intreaba unii miri, aceasta face parte din poveste si ca atare are rolul ei foarte important. Pentru a pipera un pic aceasta parte de pregatiri si sa fie si punctul de lansare catre o zi de nunta super distractiva, noi am ales sa facem lucrurile altfel. Fotografiile statice nu sunt in genul nostru si atunci preferam sa ii lasam atat pe baieti cat si pe fete sa isi faca de cap si sa faca lucrurile care ii reprezinta pe ei fara a intervenii noi prea mult.

Acesta este primul factor catre reteta de succes, miri relaxati si pusi pe distractie.

Am mers la o sedinta foto la Ateneul Roman, dar pe drum grupul, in frunte cu Liviu, a profitat de fiecare ocazie in care sa mai faca o gluma, sa intre in cafenea, sa fumeze un trabuc si sa se bucure cu adevarat de ziua aceasta.

Petrecerea s-a desfasurat la Ballrooms by Bamboo, locatie pe malul apei ce beneficiaza de un ponton ce te ispiteste sa iesi afara la o tigara si un pahar de vorba.

Aici incheiem mica noastra povestioara despre Liviu si Denisa. O sa revenim prin iarna cu sedinta foto trash the dress cu snowboardul pe care am promis ca o facem.

Pregatiri: Orhideea Residence – https://www.orhideearesidence.ro/ro-ro

Locatie sedinta foto : Ateneul Roman – https://ro.wikipedia.org/wiki/Ateneul_Român 

Restaurant: Ballrooms by Bamboo – https://www.ballroomsbybamboo.ro

Privacy Preference Center