fbpx

De data aceasta avem de povestit o nunta la Royal Horse Snagov. Am revenit cu cuplul nostru Andreea si Marius, cuplul cu care am facut sedinta foto in Cismigiu pe care o puteti gasi la Sedinta foto in Cismigiu .

Andreea si Marius si-au inceput pregatirile de nunta chiar la Royal Horse Snagov care dispune si de un hotel, unde acestia au beneficiat de cateva camere. Dupa partea de pregatiri cei doi au avut parte de o surpriza si anume o plimbare cu trasura pe domeniul Royal Horse. O caleasca de culoare neagra, insotita de un cal negru superb ce a adus un plus de eleganta la tot evenimentul.

Dupa plimbarea cu caleasca ne-am pornit la drum catre locul unde o sa aiba loc slujba religioasa si anume biserica Sfantul Nicolae dintr-o zi ce se afla prin spatele Universitatii Bucuresti. Mai mult de atat cuplul nostru si-a dorit foarte tare ca cel care oficiaza slujba sa fie parintele Vasile Ioana pe care il puteti gasi de altfel atat pe facebook cat si in mai multe emisiuni pe la TV.

Au avut si dreptate cand l-au ales pe preotul Vasile Ioana pentru ca slujba a fost una extraordinara, as zice chiar o slujba religioasa de nunta altfel. Un om foarte relaxat si impacat cu Dumnezeu, a avut ocazia sa spuna glume, sa impartaseasca din experienta proprie si nu in ultimul rand sa le poata da niste sfaturi foarte bune pe mai departe sub acelasi spirit de gluma.

Ulterior am mers catre restaurantul Royal Horse unde s-a desfasurat petrecerea lor de nunta.

Mai jos va invit sa vedeti povestea de nunta cu Andreea si Marius

 

Pregatiri si petrecere : Royal Horse Snagov – https://royalhorse.ro

Slujba religioasa: Biserica Sfantul Nicolae dintr-o zi – https://dintrozi.ro

Preot extraordinar: Parintele Vasile Ioana 

 

Privacy Preference Center