DESPRE NOI

Suntem o familie de oameni creativi si pasionati, indragostiti de povesti, ce isi dedica timpul si energia pentru a crea imagini extraordinare prin care sa spunem povestile clientilor nostri ca si cum ar fi ale noastre

Fotografi de nunta

Luam parte la povestile oamenilor si cream imagini unice care sa le serveasca drept amintiri toata viata lor. Mergem pe stilul modern / dramatic prin care sa spunem povestile de nunta ale cuplurilor noastre. Documentam nunta si in acelasi timp cream fotografii demne de coperta revistelor de specialitate. In acelasi timp accentul principal este pus pe partea de experienta , colaborare si relatie cu cuplurile astfel incat la sfarsit, mirii au primit tot ce si-au dorit.

VALORI CABO PHOTOGRAPHY

  • Familie
  • Creativitate
  • Munca
  • Perseverenta
  • Respectarea promisiunilor

NOI SUNTEM O FAMILIE

Succesul este o calatorie si nu o destinatie. Nu uita sa te bucuri de viata ta,  de familia ta, traieste cu pasiune si bucura-te de fiecare clipa . Succesul se afla la intersectia dintre mai multe aspecte ale vietii: familie, prieteni, munca, pasiune, hobby-uri, timp si nu uita sa aloci timp si energie catre acestea.

NOI IMBRATISAM CREATIVITATEA

Creativitatea este unul dintre elementele care ne ajuta sa ne depasim limitele. Ne invata sa gandim altfel si sa putem crea lucruri extraordinare. Creativitatea presupune un effort continuu si urmarind un proces consistent aceasta te poate duce pe culmi nebanuite atat in fotografie si videografie cat si in rezolvarea provocarilor de zi cu zi.

NOI SUNTEM DEDICATI

Dedicam timp si energie pentru indeplinirea obiectivelor noastre si nu renuntam atunci cand provocarile apar. Fiecare membru al echipei este raspunzator pentru actiunile si deciziile lui.

NOI NU NE DAM BATUTI

Esecul face parte din succes. Ne stablim teluri, obiective si nu uitam sa visam. Ne stabilim date pentru fiecare dintre ele, luptam sa le indeplinim, iar atunci cand nu reusim incercam sa invatam din greselile noastre si ale celorlalti. Ne ridicam, ne scuturam de praf si o luam de la capat.

Henry Ford – “ Fie crezi ca poti, fie crezi ca nu poti, oricum ai dreptate”

NOI NE RESPECTAM PROMISIUNILE

Tine-ti promisiunea facuta! Nu promite ceva atunci cand nu te poti tine de promisiunea facuta. Increderea se castiga si se poate piede foarte usor prin incalcarea promisiunilor.

Call us

+40 721 337 380

Contact us

Social Media

Get in touch with us

Social Media
Ia legatura cu noi