Albume nunta

Wedding Stories created by Cabo Photography

Facem albume de nunta sau nu? Este o intrebare la care se gandesc multe cupluri ce s-au decis sa faca pasul cel mare. Oare ne trebuie album foto de nunta sau este o chestie outdated, care nu se mai practica in zilele noastre?

Parerile sunt impartite atunci cand vine vorba de albumele foto printate, unii miri cred ca trebuie neaparat sa aiba un astfel de album dupa nunta, iar pe de alta parte, sunt perechi de miri care nici nu se gandesc sa faca un astfel de album: Va ramane uitat prin sertar pe undeva – spun multi dintre ei. 

Albume de nunta / folder cu fotografii?

Si este foarte adevarat, cel putin din punctul nostru de vedere, insa aici e o smecherie. Va fi uitat ani de zile prin sertare insa in momentul in care il vei scoate de la “naftalina”, bucuria de a te uita iar pe fotografiile de nunta, peste povestea ta si a lui, lacrimile vor curge pe obraz, inima iti va bate cu putere si iti vei aduce aminte cu drag de ziua ta cea mare. Da, suna siropos, dar ti se va intampla tie si cel mai probabil i se va intampla si lui. Pentru ca albumul de nunta, cel printat, de calitate, cu coperta super faina care sa reziste in timp, nu este facut pentru perioada imediat urmatoare dupa nunta ci este facut sa creeze o magie in jurul lui pentru tine si pentru cei dragi, sa va uitati la el peste ani si ani, cu copii sau poate cine stie, cu nepotii. 

albume nunta cabo photography

Printul este sfant! Calculatoarele, telefoanele si tot ce inseamna ideea de electronic evolueaza si usor usor multe dintre lucrurile clasice sunt date uitarii. Insa stiu ca tu ai un hard sau un cd sau mai stiu ce fel de suport pe care ai pus fotografiile vechi, din copilarie, din adolescenta pe care nu te-ai mai uitat de ani de zile. Sunt mii si mii de fotografii care sunt puse undeva si date uitarii. Doamne fereste sa se intample la un moment dat ceva cu chestia aia eletronica pe care iti tii amintirile. 

Acesta este scopul unui album de nunta, de a scrie povestea voastra de nunta intr-o varianta de print wow care o sa dainuiasca in timp. 

Un alt plus al albumelor de nunta printate si aici ma refer in mod direct la cele profi facute, cu materiale de calitate, alea care costa mult 🙂 nu la cele printate la cewe.ro sau domo, este faptul ca toata lumea le vede la fel. In lumea noastra de astazi exista o multitudine de dispozitive pe care iti poti vedea fotografiile de nunta, iar calitatea lor o sa difere de la dispozitiv la dispozitiv. Astfel fotografiile tale se vor vedea intr-un fel pe ecranul calibrat al fotografului tau si in cu totul alt fel pe ecranul pe care te vei uita tu acasa. Insa, intr-un album, toate vor fi la fel pentru toti (mai putin pentru daltonisti, dar na, ce sa-i faci acum)

Asadar recomandarea noastra este: fa-ti un album cu povestea nuntii tale si o sa ii multumesti mamei sau bunicii din tine peste multi ani de acum incolo!

Cum arata un album de nunta?

albume nunta cabo photography

Ne poti gasi:

Facebook | Instagram | Pinterest