Ce semnifica de fapt sesiunea foto "Trash the dress" si idei unice de locatii.

Sedinta foto trash the dress? 100% yes

Ai spus “Da”, ai trăit visul unei nunți de poveste, și acum? E momentul pentru o aventură care să rămână forever & ever în amintirile tale: o sedință foto “Trash the Dress”. Această tendință îndrăzneață și plină de creativitate reprezintă o oportunitate unică pentru cuplurile proaspăt căsătorite de a celebra dragostea într-un mod neconvențional.

“Trash the Dress” este o tendință destul de inedită și îndrăzneață în fotografie, populară în rândul cuplurilor recent căsătorite. Ideea din spatele acestui concept este destul de simplă, dar totodată spectaculoasă: după ceremonia oficială de nuntă, mireasa (și uneori și mirele) participă la o ședință foto în care își “distruge” rochia de mireasă într-un mod creativ. Asta poate însemna a se arunca în apă, a se murdări cu vopsea, sau orice altă activitate neconvențională care contrastează cu eleganța și formalitatea tradițională a unei nunți, dar totusi, nu trebuie sa iti distrugi rochia la propriu, poti doar sa optezi pentru un loc pitoresc sau care te reprezinta pe tine.

Scopul acestei sesiuni foto nu este doar de a “distruge” rochia, ci de a crea amintiri unice și personalizate, capturând momente de neuitat în locuri neobișnuite sau în situații neașteptate. Este o modalitate de a sărbători iubirea într-un mod foarte personal și neconvențional, oferind cuplurilor o ocazie de a se exprima liber și de a avea o poveste unica de povestit.

De la plajele salbatice la ruine misterioase, iată câteva idei de locații inedite care vor face din sesiunea voastră foto o experiență de neuitat:

1.Pe o plaja salbatica

Plajele izolate oferă un decor natural impresionant pentru acele momente intime. Imagineaza-ti: voi doi, dansând printre valurile marii, in fata unui apus de soare, cu picioarele goale pe nisip.

2. Intr-o padure

O sesiune foto în inima naturii, printre copaci sau în luminișuri acoperite de flori sălbatice, adaugă o notă de basm și mister fotografiilor voastre. Lăsați decorul natural să vorbească despre aventura voastră împreună, creând un fundal viu și vibrant.

3. Ruine si cladiri abandonate

Daca sunteti genul de cuplu care adora aventura si adrenalina, cladirile vechi si misterioase sunt pentru voi. Există ceva profund romantic și dramatic despre contrastul dintre o rochie de mireasă și texturile unei clădiri abandonate.

4. Pe lac, cu barca

Nimic nu spune “aventură romantică” mai bine decât o sesiune foto pe un lac liniștit, cu voi doi într-o barcă. Peisajele care se vor reflecta în apă vor adauga o dimensiune suplimentară fotografiilor, creând cadre de vis.

5. In mijlocul orasului

Vibrante si pline de viata, strazile unui oras aglomerat pot oferi un fundal dinamic si surprinzator.

6. Câmpuri de lavandă

Un câmp de lavandă înflorit este o locație perfecta pentru cuplurile care își doresc o sesiune foto cu o notă romantică și colorată.

7. Parcuri de distracții

Un parc de distracții poate fi decorul perfect pentru cuplurile care doresc să captureze bucuria pură și spontaneitatea momentelor lor împreună. Culorile vibrante și energia locului vor adăuga un element de distracție și originalitate sesiunii foto.

8. Sub apă: o aventură enigmatică

Pentru cei cu spirit aventuros, o sesiune foto subacvatică oferă o ocazie rară de a explora frumusețea misterioasă a lumii subacvatice. Imaginile create sub apă sunt pur și simplu magice.

Fiecare cuplu merită să-și celebreze iubirea într-un mod unic, care reflectă personalitatea și povestea lor. Fie că alegi să te avânti în valurile unei mări sălbatice, să explorezi ruinele timpului sau să te pierzi în culorile unui câmp de lavandă, noi suntem aici să capturăm fiecare moment magic. Pregătește-te să trăiești o aventură de neuitat, în timp ce noi transformăm amintirile voastre în artă.

Îndrăznește să visezi, să iubești și, mai ales, să trăiești fiecare moment la maxim. “Trash the Dress” nu este doar o sesiune foto; este o celebrare a aventurii pe care o împărtășiți împreună. Haideți să creăm împreună amintiri care vor dăinui pentru totdeauna.

Daca vrei sa aflii si alte lucruri importante despre tot procesul de organizare a nuntii, hai si pe Instagram: https://www.instagram.com/cabophotography/

Care sunt tendintele in 2024 cand vorbim despre nunti? https://cabophotography.ro/top-10-trenduri-ale-nuntilor-din-2024/