fbpx

Nunta la Domeniul Stirbey cu un cuplu superb format din Andreea si Catalin. Cei doi au ales sa isi faca nunta la domeniul Stirbey intr-o frumoasa zi de sambata, inconjurati de rude si prieteni dragi.

Nunta celor doi o sa fie un pic diferita si fotografiile nu mai incep de la partea de pregatiri ci incepe direct de la sedinta foto. Andreea a vrut sa scape cumva de toata agitatia si tocmai de aceea a ales sa ne vedem direct la domeniul Stirbey, unde, incepand cu ora 17:00, se va desfasura tot evenimentul.

Aceasta locatie pune multe locuri la dispozitie pentru sedinte foto, insa una dintre cele mai interesante, fiind si una dintre preferatele cuplului, este podul ce trece peste lac. Un loc placut, inconjurat de natura, multi copaci verzi, apa la baza lor si un apus de soare ce transforma cadrul intr-unul mirific. Timpul deja foarte scurt pentru aceasta sedinta foto se deruleaza foarte repede asa ca mergem impreuna catre urmatorul loc pentru sedinta foto, aleea minunata inconjurata de copaci ce creeaza un tablou de nunta perfect.

Slujba religioasa se intampla in fata bisericii aflate pe domeniul Stirbey si ploaia sta parca pregatita sa vina. Insa de data aceasta am fost norocosi si au doar cativa stropi de ploaie care au trecut deja inainte de a incepe slujba. Fiind o slujba religioasa in aer liber aceasta are un alt farmec, este altceva fata de cele care se desfasoara in interiorul bisericilor.

Cortul petrecerii este chiar langa biserica asadar tranzitia se face usor catre partea de petrecere si lumea usor usor incepe sa isi intre pe ritm.

Petrecerea a fost extraordinara, avand parte de o varietate de muzica foarte interesanta, capabila sa ridice orice invitat de la masa.

Cu Andreea si Catalin ne-am mai intalnit si in primavara cand si-au facut cununia civila in Otopeni. Mai multe fotografii cu aceasta puteti gasi la: https://cabophotography.ro/cununie-civila-in-otopeni/

Pana atunci va las sa vedeti o nunta superba ce a avut loc la domeniul Stirbey.

Locatie eveniment : Domeniul Stirbey – http://palatulstirbey.ro

Privacy Preference Center