fbpx

Nunta la Ambasad’Or . Cu Andreea si Dani ne-am vazut prima data la o sedinta foto minunata pentru o cununie civila in aer liber ce s-a desfasurat in parcul Comana. Puteti gasi fotografiile de la cununia civila la : https://cabophotography.ro/cununie-civila-in-aer-liber-in-parcul-comana/ 

Andreea si-a dorit foarte mult ca la nunta ei sa se faca partea de traditii asa cum ii povesteste bunica ei ca se faceau nuntile de odinioara. Fiind din zona Comana, locul unde s-au si desfasurat atat partea de pregatiri cat si partea de traditii, obiceiurile sunt multe si pot sa fie si diferite de alte zone ale tarii. Printre traditiile pe care le stim putem enumera: turta, mersul la apa, basmaua, bradul si lista poate continua.

O nunta cu traditii este extraordinara si are un aer aparte atunci cand mirii isi doresc sa le faca. De-a lungul timpului am mai participat la nunti unde traditiile se faceau pentru ca trebuie insa aici nu a fost cazul. Andreea s-a bucurat din plin de ele si a trait fiecare clipa, chiar si atunci cand ploaia ameninta ca vine cu stropi mari.

Drumul spre biserica a fost din plin cu ploaie, ceea ce nu te prea astepti sa se intample pe data de 7 iulie. Insa uite ca anul acesta s-a intamplat iar noi nu am lasat ca asta sa ne incurce planurile. Din fericire pentru ziua aceasta, Andreea nu si-a dorit o sedinta foto, urmand sa facem un trash the dress in perioada ce va urma.

Slujba religioasa a avut loc la biserica Sfantul Spiridon cel nou iar preotii au fost de data aceasta super de gasca. Avand in vedere faptul ca afara ploua cu galeata am putut sa facem o serie de fotografii de grup inauntrul bisericii, lucru mai rar intalnit.

Dupa ce am terminat cu slujba religioasa drumurile noastre s-au indreptat catre locatia unde se va desfasura nunta, la Ambasad’Or. Acesta este unul dintre cele mai cautate si apreciate localuri din Bucuresti, fiind una dintre locatiile mult vizitate de vedete autohtone cu ocazia diferitelor evenimente.

Petrecerea a fost sustinuta de mai multi interpreti printre care ii putem aduce aminte si pe Clejani, Viorica si Ionita din Clejani. Acestia au avut ocazia de a face un mega spectacol in care au reusit sa ridice in picioare aproape o sala intreaga de 350 de invitati.

Mai putine vorbe si mai multe fotografii as putea spune asa ca spor la vizionare.

Pregatiri:

Traditii

Slujba religioasa la Biserica Sfantul Spiridon cel nou

Petrecere la restaurant Ambasad’Or

Slujba religioasa: Biserica Sfantul Spiridon cel nou – https://www.facebook.com/catedralasfspiridonnou/

Restaurant / Petrecere : Ambasad’Or – https://ambasador-events.ro

Muzica (doar o parte) : Clejanii – https://www.facebook.com/VioricaSiIonitadelaClejani

Privacy Preference Center