Cabo Photography

Telefon: +40721337380

Mail: office@cabophotography.ro 

E fain sa stii cu cine vorbesti
Cand ne scrii sa stim cui trebui sa ii raspundem
Sa putem povesti mai multe despre evenimentul vostru
Daca ne poti da mai multe detalii despre evenimentul tau cu atat mai bine

Rezerva-ti fotograf pentru nunta ta

Daca ai ajuns aici inseamna ca ai avut ocazia sa treci peste povestile de nunta ce se regasesc in meniul “Wedding Blog” si ti-ai facut o imagine despre ceea ce facem noi la Cabo Photography. Daca inca nu ai apucat inca sa faci asta iti propun sa arunci o privire peste aceste povesti unde iti poti confirma ca este ceea ce iti doresti pentru evenimentul tau si te astept inapoi aici unde poti sa afli cam care este pretul pentru un fotograf de nunta.

Cine suntem noi? Dupa cum ti-ai dai seama pana acum, suntem Cabo Photography. Suntem fotografi de nunta si suntem dedicati nuntilor, ne place sa fim in preajma oamenilor si ne place sa suprindem momentele din cea mai importanta zi din viata unui cuplu si sa le transformam in povesti, in amintiri pentru o viata intreaga.

Cabo Photography este un brand de fotografie creat in 2014, format din oameni, pentru oameni. Pe langa fotografiile de impact, construite sub forma unei povesti de nunta, venim catre voi cu propunerea de a trai o experienta extraordinara din prima clipa. Suntem dedicati ideii de a va face fericiti si atunci tot ce facem se desfasoara in aceasta directie.

Povesti de nunta

Desi avem stilul nostru de fotografie care este inspirat din foto-jurnalism si care ne ajuta sa suprindem momentele din cadrul nuntii, acesta este presarat cu tehnici de fine-art si fotografie comerciala, astfel incat la sfarsitul zilei o sa ramaneti cu un set de amintiri extraordinare din ziua nuntii.

Ne place sa integram in fotografii hobby-urile si pasiunile voastre, lucrurile care va caracterizeaza si nu in ultimul rand prietenii vostri (catei, pisici, pestisori si oameni ca doar nu o sa ii lasam pe dinafara :)) )pentru ca la sfarsitul zilei, desi noi suntem cei care fac fotografiile, voi sunteti cei care o sa se uite peste ele o viata intreaga. Altfel spus suntem deschisi la tot ce inseamna propuneri si idei noi despre aceste elemente. Ne place sa fim creativi si ne plac la nebunie oamenii care sunt deschisi si vor sa isi faca evenimentul pentru ei. Stim ca organizarea unei nunti presupune un efort semnificativ si tocmai de aceea suntem de parere ca nunta este a voastra si voi trebuie sa va simtiti extraordinar. Ne place cand avem provocari noi, cand avem cupluri creative, deschise si cu povesti minunate.

Daca si voi va regasiti printre acestia atunci ne-ar face placere sa fim cei care va fotografiaza povestea.

Pentru mai multe detalii te asteptam sa ne scrii la adresa de mail office@cabophotography.ro sau da-ne oricand un telefon la 0040721337380

Echipa Cabo Photography!