fbpx

Portofoliu fotograf de nunta

Ideea de a fi fotograf de nunta mi-a dat ocazia sa intalnesc multi oameni extraordinari. Cu multi dintre ei am ramas prieteni si ne face placere sa ne intalnim cu fiecare ocazie si sa impartasim experiente

Fiecare nunta prin care am trecut a fost si este foarte importanta pentru noi. Am avut placerea sa le fim alaturi intr-unul dintre cele mai importante momente din viata lor si ca fotografi am avut onoarea de a fi cei care le-au “scris” amintirile pentru o viata.Pe masura ce numarul nuntilor creste imi dau seama cat de mult imi place aceasta activitate, cat de mult imi place sa fiu in preajma oamenilor si cat de mult iubesc sa le pot scrie povestea asa cum am vazut-o si am simtit-o astfel incat ei sa se regaseasca in fotografii. Fiecare cuplu are povestea lui si incerc ca in fiecare set de fotografii sa pot spune povestea lor, cu momente de impact, cu amintiri dragi, cu distractie si cu lacrimi.

Acesta este portofoliul meu ca fotograf de nunta, un loc unde puteti vedea multe povesti de dragoste si va puteti face o idee despre cum ar putea arata si nunta voastra in imagini povestite de Cabo Photography.

Aici o sa ocazia sa vezi fotografii de la nunta, fotografii din timpul cununiilor civile, fotografii facute in locatii spectaculoase la sedintele foto trash the dress facute atat in tara cat si in afara tarii. Fotografii facute la munte, la mare, in oras si in mediul rural.

Ceea ce se regaseste in fiecare portofoliu de mai jos reprezinta o selectie facuta de noi, Cabo Photography. Aceasta selectie spune povestea evenimentului in imagini puternice caracteristice stilului nostru de fotografie.

Daca suna bine si pentru tine si vrei sa afli mai multe detalii despre cum poate sa arate nunta voastra in imagini, te asteptam sa iei legatura cu noi – Contact