fbpx

Astazi avem o sedinta foto de nunta la Grand Hotel Continental cu Cristina si Stefan. Pe cei doi i-ati vazut probabil si la cununie cu sedinta foto desfasurata prin mai multe zone din Bucuresti. Aceasta o puteti gasi la: https://cabophotography.ro/sedinta-foto-in-bucuresti/ . Nunta de astazi a fost una dintre nuntile cele mai elegante de anul acesta, Cristina si Stefan alegand pentru nunta lor o tematica eleganta, chiar regala as putea spune. Si acest lucru o sa se vada in fotografiile de mai jos, pornind de la detaliile alese pana la costumul lui si rochia ei de mireasa ce iti atrag atentia de la prima privire.

Pentru a completa aceasta tematica eleganta Cristina si Stefan au ales sa isi desfasoare toata partea de pregatirile din ziua nuntii la hotelul Grand Hotel Continental, un loc cu prestanta si eleganta. Camerele sunt superbe si pot sa faca orice mireasa sa se simta ca o adevarata regina.

Sedinta foto de la hotel s-a desfasurat atat in camere cat si pe scarile hotelului ce ofera un aer aparte fotografiilor si astfel incununand cu succes sedinta foto din ziua nuntii. In fata hotelului ne astepta si o masina de epoca in care am reusit sa facem cateva fotografii cu cuplul nostru.

Dupa aceasta am mers in parcul Cismigiu unde prietenii cuplului nostru au ocazia sa se desfasoare mai usor 🙂

Avand in vedere ca sedinta foto s-a desfasurat in prima parte a zilei, dupa biserica am plecat direct la restaurant unde oamenii astia au aratat cu adevarat ca stiu sa se distreze. Petrecerea a fost dementiala si lumea s-a simtit extraordinar, au dansat, au tipat, am ras si ne-am distrat impreuna.

In fotografiile de mai jos puteti vedea cum arata o sedinta foto de nunta la Grand Hotel Continental.

Pregatiri:

Sedinta foto

Slujba religioasa

Petrecere

 

Locatie pregatiri si sedinta foto de nunta: Grand Hotel Continental – https://grand-hotel-continental-bucuresti.continentalhotels.ro

 

Privacy Preference Center