fbpx

Nunta The President | Andreea si Dragos

Andreea si Dragos au ales sa isi faca nunta la The President, in parcul Tei. Cu Andreea si Dragos am avut in urma cu un an si am avut o experienta foarte faina cu ei . Mai mult de atat, una dintre fotografiile lor au participat la concursul anual organizat de fotografi-cameramani.ro . Cununia lor o puteti gasi la: https://cabophotography.ro/parc-cismigiu-cununie-andreea-si-dragos/

Pregatiri nunta Casa Capsa

Cei doi au ales sa isi faca pregatirile din ziua nuntii intr-unul dintre hotelurile vechi ale Bucurestiului, care ofera un spatiu altfel si foarte fain pentru astfel de fotografii. O sa vedeti ceva mai jos cam ce a iesit la aceste pregatiri. 

Biserica Sfantul Spiridon cel Vechi – Slujba Religioasa

Una dintre partile interesante ale acestei zile este faptul ca Dragos nu a vazut-o pe Andreea pana la biserica, desi si-au facut pregatirile in acelasi loc. Astfel am avut ocazia de a face un first look chiar in fata bisericii. Cei doi au ales Biserica Sfantul Spiridon cel Vechi datorita legaturii sprituale pe care o au cu preotul acestei biserici. Cei doi viziteaza in fiecare duminica acest lacas sfant iar preotul a fost tot timpul un sprijin pentru cei doi. Acesta este genul de exemplu in care cuplurile aleg ceva de suflet pentru ei si nu merg neaparat pe varianta de biserica mare, spatioasa si impozanta. Desi bisericuta, corect spus bisericuta, este una foarte mica, aduce un plus puternic in fotografiile lor de nunta atunci cand o sa se uite peste ele.

Sedinta foto Parcul Herastrau

Dupa slujba religioasa am mers catre parcul Herastrau, acompaniati de o mare parte dintre prietenii lor pentru a face o sedinta foto ca la carte. Daca la hotel le-am oferit fetelor o varianta mult mai buna a fotografiilor decat selfie-urile obisnuite, aici am zis sa includem si baietii. Dupa ce am facut fotografiile de grup, le-am alocat timp nasilor si mirilor, pentru a obtine fotografiile de mai jos. 

Petrecere Nunta The President

Si aici vine momentul culminant al zilei, in care alaturi de cei de la Adi Cristescu Band si cei de la restaurantul The President, le-am oferit oamenilor o nunta de vis, atat in seara aceea cat si in amintirile ce vor dainui peste ani. The President se afla in interiorul parcului Tei si dispune de sali mai mici sau mari in functie de numarul de oameni pe care o sa il ai invitat la nunta. 

Destul cu vorbaria, va las sa vedeti mai jos fotografiile de la nunta celor doi.

Locatie pregatiri: Hotel Casa Capsa – http://www.capsa.ro

Slujba Religioasa: Biserica Sfantul Spiridon cel Vechi

Locatie petrecere nunta : The President 

Muzica: https://www.facebook.com/adicristescuband

Privacy Preference Center