Zilele acestea am luat parte la un botez alaturi de o familie extraordinara si numeroasa de asemenea. Areea este al cincilea copil din familia Donca si noi am fost alaturi de ei pentru sarbatorirea botezului micutei. Pe langa fotografiile de familie facute cu ei, am reusit sa ii surprindem pe fiecare in parte in cateva fotografii. Calin este pasionat de masini si posesor al unor modele cu adevarat interesante cum ar fi Lamborghini Urus, un bmw I8 facut pe comanda si lista continua destul de mult, asa ca l-am prins in cateva fotografii alaturi de acestea. Orianda, desi mama a 5 copii, arata extraordinar si am surprins-o in cateva fotografii care sa arate asta. 

Slujba de botez a avut loc la manastirea Sfantul Ioan Botezatorul iar petrecerea de botez a avut loc la Coliba Haiducilor unde toata lumea s-a distrat pe cinste.

Ceea ce vedeti aici este un preview al acestei zile, cateva fotografii editate chiar in ziua evenimentului pentru a le face o surpriza frumoasa, ramanand sa revenim cu povestea lor imediat ce fotografiile sunt gata.

 

Cabo Photography

Ne poti gasi:

Facebook | Instagram | Pinterest

Mai multe fotografii de botez poti gasi la: https://cabophotography.ro/fotograf-botez/