Astazi venim catre voi cu un eveniment minunat ce s-a desfasurat la Gradina Floreasca. Botezul micutei Adelina Ioana, o fetita superba, ce mai merge si sub numele de Baby Motii 🙂 Andreea si Adrian, parintii ei, sunt doi oameni extraordinari si ne bucuram ca am avut ocazia sa fim alaturi de ei.

Cei doi au fost foarte atenti la detaliile din ziua evenimentului si mai ales la ce inseamna camera Adelinei. Adrian este cel care a si vopsit camera si pot sa spun ca rezultatul este extraordinar.

Evenimentul a inceput la ei acasa in jurul pranzului cu o mica sedinta foto pentru vedeta noastra de astazi. Adelina a fost super cuminte si ne-a incantat cu zambete mai tot timpul. Alaturi de noi l-am avut si pe Toto, catelul familiei, ce nu s-a dat inapoi de la a sta la fotografii 🙂

Dupa ce am terminat cu pregatirile de acasa am mers mai departe catre biserica. Slujba religioasa s-a desfasurat la Biserica Delea Noua iar Adelina a dormit aproape toata slujba. Putem spune ca a stabilit un nou record nevarsand nici o lacrima in timpul slujbei.

De cand ne-am intalnit cu Andreea si Adrian ne-au avertizat ca ei si grupul lor se vor distra maxim la petrecere, asa cum obisnuiesc la majoritatea evenimentelor la care participa impreuna. Asadar petrecerea a fost una pe masura in care atat ei cat si prietenii lor s-au distrat pe cinste si la fel am facut si noi. Gradina Floreasca este o locatie foarte faina, cu loc de stat afara, in gradina, dar si cu spatiu generos la interior.

Acum dupa ce am povestit atatea in scris lasam mai jos si povestea in imagini a evenimentului.

Locatie petrecere: http://gradinafloreasca.ro

Alte evenimente asemanatoare : https://cabophotography.ro/fotograf-botez-natalia-maria/