Astazi vorbim despre Alina si Sorin, care si-au facut cununia la starea civila sector 6. 

Totul a inceput in urma cu aproximativ un an, cand ne-am intalnit cu ei pentru a povesti mai multe despre nunta lor, ce avea sa aiba loc in 26 septembrie 2020. Nemaiavand cum sa faca nunta anul acesta, au ales sa faca doar cununia, care s-a oficiat la starea civila sector 6 Bucuresti. 

Insa, ziua noastra a inceput altfel. O sedinta foto impreuna in Gradina Botanica din Bucuresti (poti gasi mai multe detalii la: https://cabophotography.ro/gradina-botanica-sedinta-foto-cununie/ . Este foarte interesant faptul ca, desi am fost de mai multe ori in Gradina Botanica, de fiecare data gasim locuri noi si diferite in care sa facem fotografii. Am stat pe acolo undeva la o ora si jumatate in care ne-am distrat cu siguranta si am plecat spre starea civila sector 6.

gradina botanica bucuresti cununie civila

Am ajuns ceva mai devreme si deja era totul destul de plin. Interesant este faptul ca in aceasta perioada cununiile civile la sectorul 6 se desfasoara afara. Un lucru foarte bun pentru ca poti sta si fara masca si arata ceva mai bine decat sala in care se oficiaza de obicei. 

Alina si Sorin, inconjurati de prieteni si familie, au spus un DA hotarat si au pornit in viata lor de oameni casatoriti cu zambetul pe buze si bucurie maxima. 

Dupa ce s-a terminat cu oficierea, care oricum dureaza 2 minute plus inca 2 minute partea de semnare, ne-am retras undeva mai in spate, facand slalom printre oamenii care erau prezenti la alte cununii. In spate, cei apropiati i-au felicitat, unii mai de aproape unii mai de departe, am facut cateva fotografii de grup si ne-am luat zborul catre locul unde va avea loc petrecerea, Navaro by Green City. 

Navaro cununie civila

Este un local chiar in cadrul Green City, care este destul de interesant, avand si o piscina care s-ar putea sa fie doar de decor 🙂 . La restaurant am fost alaturi de ei doar pentru cateva fotografii cu invitatii, petrecerea desfasurandu-se ceva mai tarziu. 

Mai jos o sa gasiti povestea de cununie a Alinei si a lui Sorin, iar eu vreau sa le urez toate cele bune si ma bucur tare mult ca am avut ocazia sa va fotografiez povestea voastra. De asemenea, Alina, iti multumesc pentru review-ul dragut 🙂 

 

Cabo Photography

Ne poti gasi:

Facebook | Instagram | Pinterest