Save the date – o sedinta foto din ce in ce mai ceruta de cuplurile care se casatoresc. In primul rand vorbim despre o experienta interesanta, o sedinta foto impreuna cu fotograful care iti va fi prezent si la nunta, in care obtii un set de fotografii cu voi doi.  Una sau mai multe fotografii din cadrul acestei sedinte foto o vei folosi pentru a anunta data cand te vei casatori si prinde foarte bine sa fie ceva personalizat prin care sa poti face asta. De obicei in acest gen de sedinte foto se folosesc tot felul de props-uri menite sa adauge savoare in fotografie si elemente diverse prin care sa poti personaliza fotografiile tale. Pe langa asta este o experienta foarte buna sa interactionezi cu aparatul de fotografiat si cu fotograful pentru ca in ziua nuntii totul sa decurga mult mai usor. 

Andreea si Alexandru au facut un save the date impreuna cu noi care sa anunte nunta lor din 17 iulie 2021, care de fapt trebuia sa aiba loc in 18 iulie 2020. Avand in vedere ca pentru data din 2020 nu apucaseram sa facem save the date pentru urmatoarea data trebuia neaparat sa se intample. 

Am ales sa facem fotografiile in parcul Herastrau, fiind o locatie ce dispune atat de locuri libere, adica mai fara oameni dar si de locuri foarte dragute care pot servi ca scena pentru fotografiile noastre. 

Asadar, intr-o frumoasa zi de marti, intr-o prima zi de toamna, ne-am intalnit in parc pentru a face sedinta foto save the date. Inarmati cu energie, bucurie si timp am purces catre locurile unde se vor intampla fotografiile: Gradina Japoneza si malul lacului din Herastrau. 

Cei doi au inceput timid cu interactiunea dintre ei, pentru ca si ei, la fel ca multi altii, in momentul in care se afla in fata aparatului de fotografiat, lucrurile nu se mai intampla la fel de natural. De asta si ai ceva mai mult timp la sedinta foto, ca sa te poti obisnui cu ideea ca cineva te fotografiaza si sa nu te mai gandesti la cum arati in fata camerei. Desi pornirea e mai grea un pic, dupa 10 – 15 minute, oamenii incep sa se relaxeze, sa fie constienti ca nu le fac nimic si mai ales cand ii asigur ca arata foarte bine si totul o sa iasa super. 

Vorbeam mai devreme ca pentru sedinta foto save the date ai nevoie de cateva props-uri pe care sa le folosesti pentru a anunta si data nuntii tale. Cei doi au ales cateva lucruri printre care o tablita cu litere pe care au scris un mesaj super fain: “There is still time for the day we will become one but I have already commited to being yours forever – I love you ->17.07.2021<-” . Adevarul este ca dupa cuvinte ca astea, restul nici nu prea mai conteaza, puteau sa nu mai ia nimic. Din cate am inteles este meritul Andreei pentru acest super text, altfel ideea lui Alex era sa scrie “Wedding is coming”, care nu era rau. Scurt si la obiect as spune :)) . 

Dupa cateva fotografii in Gradina Japoneza, am mers la o plimbare prin parc pana pe malul Lacului unde ne-am jucat un pic cu lumina calda a apusului de soare. Adevarul este ca nu degeaba ii spune “Golden Hour” . 

Mai departe va las sa vedeti cateva fotografii de la sedinta foto save the date cu Andreea si Alex si daca faceti parte din grupul lor, don’t forget

->17.07.2021<- WEDDING IS COMING

Cabo Photography

Ne poti gasi:

Facebook | Instagram | Pinterest

Mai multe fotografii de cuplu poti gasi la: 

Blog