Fotografii botez Ingrid

Botez in pandemie! Da, stiu. Suna un pic cam trist, de fapt mai mult decat trist, insa este o realitate si cam asta este povestea anului 2020. Ceea ce o face sa fie diferit sunt oamenii, fiecare dintre noi alegand sa ne bucuram de clipele traite sau nu. 

Larisa si Andrei, prietenii nostri, cu care ne-am vazut cu mai multe ocazii (cununie, nunta si trash the dress) au facut o bebelusa, maxim de frumoasa, simpatica si plina de viata. Si noi am fost acolo sa o fotografiem. Si ce daca e in pandemie, copii tot trebuie sa ii boteze cineva. Ne-am bucurat tare mult ca am avut ocazia sa o cunoastem pe micuta Ingrid si mai ales pentru faptul ca am avut placerea de a ne revedea cu prieteni. 

Am facut cateva fotografii acasa, unde mami cu tati aveau multe lucruri interesante pentru Ingrid iar nasii au plusat aducand cateva elemente foarte faine. Era pacat sa nu le avem in fotografii, dar le recunoasteti voi. 

Slujba religioasa s-a intamplat la Biserica Inaltarea Domnului. Este undeva pe soseaua Petricani si este o biserica foarte frumoasa. 

Dupa ce s-a terminat slujba religioasa de botez si Ingrid s-a ridicat la inaltimea asteptarilor, am mers catre casa lor, unde un grup de prieteni ii asteptau sa sarbatoareasca. Am avut ocazia sa facem si o sedinta foto impreuna, de fapt mai multe 🙂 

Asadar, inainte sa trecem la fotografii, tragem linie: cum arata un botez in pandemie? Destul de normal, daca faci abstractie de mastile purtate de oameni si foarte vesel si frumos mai ales cand ai oameni de calitate! 

Alte botezuri fotografiate de noi poti gasi la: https://cabophotography.ro/fotograf-botez/

 

Cabo Photography

Ne poti gasi:

Facebook | Instagram | Pinterest