De aceasta am avut ocazia sa fiu fotograf de botez in Brasov alaturi de o familie extraordinara. Calin si Orianda alaturi de cei 5 copii din familia lor au avut mare sarbatoare alaturi de prieteni pentru a celebra botezul celei mai noi membre, micuta Areea Marina.

Brasov Sacele

Fotograf de botez in Brasov

Avand in vedere ca botezul a avut loc in Brasov, de fapt a inceput in Sacele, unde acestia locuiesc, intr-o frumoasa zi de sambata am plecat din Bucuresti spre Brasov, incarcat cu idei creative despre cum putem sa spunem o poveste de botez intr-un mod fantastic. Drumul pana in Sacele a fost unul maxim de interesant, pentru ca, din fericire, Waze-ul m-a bagat pe Cheia si orice pasionat de masini stie ca drumul este destul de interesant. Cei ce ma cunosc stiu ca profit de fiecare ocazie pe care o am sa ma joc un pic cu masina, mai ales daca sunt singur in masina. Asa ca adrenalina si momentele intense traite pe drum m-au incarcat cu vibe-ul potrivit pentru acest eveniment.

Daca tot vorbim de pasionati de masini, atunci cand am ajuns la ei acasa, am fost intampinat de cateva modele interesante, cum ar fi Lamborghini Urus, bmw I8 facut pe comanda si alte cateva modele mai “obisnuite”, sa zicem. Asa ca drumul meu a fost la fix pentru acest eveniment. Calin este pasionat de masini asa ca i-am propus sa iesim sa facem cateva fotografii cu el si cu doua dintre masinile de mai sus, pana cand toata lumea se porneste in ale botezului. 

 

Dupa ce am terminat sedinta foto cu masinile am inceput partea de pregatiri acasa. Din discutiile cu ei am inteles cat de important este ca cei cinci copii sa apara in fotografii. Asadar, pe masura ce timpul trecea, am vanat momente cu fiecare dintre ei astfel incat sa conturam o frumoasa poveste a familiei lor. 

Botez la Manastirea “Sfantul Ioan Botezatorul” Poiana Brasov

Dupa ce am terminat cu partea de pregatiri ne-am indreptat catre Manastirea Sfantul Ioan Botezatorul din Poiana Brasov, unde avea sa aiba loc slujba de Botez. 

Alaturi de nasii micutei Areea Marina, Peter Imre si Marina Melescanu, familia Donca a avut parte de un botez superb, intr-o locatie de exceptie, pentru ca manastirea Sfantul Ioan Botezatorul este construita din lemn, in stil maramuresean si este singura manastire din Poiana Brasov. 

Manastirea Sfantul Ioan Botezatorul Poiana Brasov

Petrecere de botez la Coliba Haiducilor

Petrecerea s-a desfasurat tot in Poiana Brasov, la Coliba Haiducilor. Au fost inconjurati de prieteni si s-au distrat pe cinste intr-un loc de poveste. 

Pe langa DJ-ul care le-a pus muzica toata seara, Adrian copilul minune a avut un program in care a facut un adevarat spectacol si de asemenea, Cristina Spatar ne bucurat cu cateva melodii pentru oamenii prezenti. 

In parcarea restaurantului Coliba Haiducilor era o imagine destul de interesanta pentru ca avem o lista destul de lunga cu masini, una mai interesanta ca alta: Ferrari 458 Italia, Lamborghini Urus, BMW I8. G Class G63AMG, BMW seria 7 Hibirid, BMW X7M , Ford Raptor F150 si lista poate continua destul de mult. 

Pe langa treaba cu masinile, cu Adrian copilul minune si cu Cristina Spatar, una dintre atractiile serii a fost magicianul Lorenzo Cristian. Acesta a avut cateva suprize pentru invitatii serii, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari, reusind sa atraga privirile cu usurinta. 

Sa fii fotograf de botez este interesant, am avut ocazia sa fiu prezent la mai multe botezuri de-a lungul timpului, dar cu siguranta acesta a fost unul dintre cele mai interesante.