Astazi vorbim despre un botez la biserica Bucur Ciobanul din Bucuresti. Intr-o frumoasa zi de duminica, Damir, alaturi de Mariana, Andrei si Matei isi primeste botezul la o bisericuta micuta, dar plina de viata, din Bucuresti. Cu Mariana si cu Andrei ne cunoastem de mult timp timp, acum cativa ani fotografiind si botezul lui Matei, care ghici ce, tot la biserica Bucur Ciobanul a avut loc, asadar putem spune ca este deja traditie. 

Slujba religioasa la biserica Bucur Ciobanul

Slujba religioasa a inceput in jurul orei 17:15 dupa finalizarea slujbei de duminica. Oricum eram intr-o zi de iulie in care soarele era sus pe cer si isi facea treaba corespunzator. Asa ca mai bine ca am avut slujba seara. Slujba religioasa a decurs conform planului, Damir fiind extraordinar. Chiar am avut mai multe zambete de la el iar privirile catre aparat erau la ordinea zilei. Nu stiu de ce ii atrage atat de mult aparatul de fotografiat pe copii dar stiu sigur ca o face. Preotul a fost foarte cald si Damir chiar a interactionat foarte bine cu el. Copii prezenti la slujba, incepand cu Matei, fratele lui Damir, au fost captivati de slujba de botez si de tot ceea ce se intampla. 

biserica Bucur Ciobanul fotograf botez

Petrecere botez la restaurantul Anika

Asa cum se intampla de obicei, dupa baita de botez, dupa slujba religioasa in sine, unde copilul este inconjurat de o gramada de lume nou si se intampla atat de multe evenimente prin preajma, oboseala se instaleaza si e timpul de nanita. Asa ca toata lumea se indreapta catre restaurant, unde va avea loc petrecerea. Andrei este proprietarul unui restaurant magnific cu o mancare pe masura, Anika Restaurant, iar mancarea este facuta de Alexandru Dumitru, un chef de exceptie, premiat in multe concursuri de specialitate. Petrecere e mult spus, pentru ca botezul avea loc in plina pandemie, din pacate si totul a avut loc intr-un cadru restrans pe terasa restaurantului. Familia si prietenii apropiati le-au fost alaturi in acest moment de sarbatoare. 

fotograf botez restaurant Anika

Sedinta foto de botez

Sedinta foto am facut chiar la restaurant, pentru ca dispune cateva locuri foarte faine, acesta fiind intr-o cladire veche din centrul vechi si in interior are peretii de caramida expusi ceea ce face din acest loc unul perfect pentru fotografii. Asadar, o data ce Damir si-a revenit dupa somnul de dupa botez, am pornit o mica sedinta foto atat cu invitatii cat si cu ei ca familie. Astfel de amintiri e bine sa le ai sa te uiti pe masura ce copii cresc, sa ai amintiri cu vremurile de odinioara.

Cam asta a insemnat botezul lui Damir la biserica Bucur Ciobanul si la restaurantul Anika.

Cere si tu o oferta pentru botezul copilului tau la https://cabophotography.ro/contact/

Alte botezuri fotografiate de noi poti gasi la: https://cabophotography.ro/fotograf-botez/

Esti in cautare de fotograf pentru botez?

Cere o oferta