Hai sa va povestesc o întâmplare faina de tot, o cerere in casatorie surpriza! Tot spunem peste tot ca suntem pasionați de povesti, ca surprindem in imagini povestea voastră și tot așa. Eee astăzi vorbim despre o poveste frumoasa foc.

Cum a început totul? 

Acum nu mult timp am dat drumul la un giveaway pe Instagram. Instagramul a fost gândit ca o platforma de fotografii și atunci pentru noi,  ca și fotografi, platforma este extraordinara. 

Așa ca, am decis sa fac un giveaway, care avea ca premiu o sedinta foto de cuplu și oamenii trebuia sa dea un Like și un follow contului nostru de Instagram, @cabophotography (in cazul in care nu știai care este 😁). https://www.instagram.com/cabophotography/

Premiu sedinta foto de cuplu

Multă lume s-a înscris însă doar o pereche a câștigat, ca de, așa e in tenis. Câștigătorii concursului au fost Daniela și Laurențiu, un cuplu absolut fermecător, pe care am avut plăcerea sa ii cunoaștem și sa lucram cu ei. 

Anunț câștigătorul pe pagina de Instagram, Daniela reacționează imediat, cu o bucurie contagioasa. Puteam sa am cea mai proasta zi din viața mea, însă atunci când am vorbit cu Daniela, doamneee…o bucurie contagioasa, ce sa mai. 

Stabilim toate detaliile pentru sedinta foto, locatie, ora, ce sa facem și ne vedem mai departe de ziua noastră, care deja era semnificativ mai buna. 

Pe măsura ce ne apropiem de ziua cu pricina, 2 zile înainte, primesc un mesaj din partea lui Laurențiu, pe Instagram: “Salut! Scuze ca te deranjez, as vrea sa vb tine telefonic daca se poate, te rog, urmează sa avem o ședință photo sâmbăta cu tine” . Ma uit la mesaj și îmi zic: ce s-o fi întâmplat oare de îmi scrie el, pentru ca nu vorbisem deloc pana in acel moment. 

Cum sa nu, vorbim, bai da ce vorbim, uhuuu. Laurențiu își plănuise sa faca o cerere in casatorie si sa ii propuna Danielei sa isi petreaca viata impreuna insa, nu ii ajungea inelul in timp util cât sa surprindem in fotografii acest moment din viața lor. Ajuta-ma, ca nu știu ce altceva sa fac, zice el. Iar eu, un romantic incurabil, sar in ajutorul lui și zic: lasă ca o rezolvam noi cumva. Imediat am pus mâna pe telefon și am anunțat-o pe Daniela ca a intervenit ceva la mine și nu mai am cum sa facem sedinta foto. Pot sa pun pariu ca mi-a zis ceva sa umplu frigiderul, dar na, dragostea cere sacrificii 😁. Iar cand vorbim de fotografiat o cerere in casatorie entuziasmul meu oricum e cu atat mai puternic pentru ca acolo vorbim de emotii reale.

Am mutat cu o săptămâna sedinta foto însă asta nu e tot. Cererea a avut loc in Grădina Japoneza din parcul Herăstrău și ea trebuia sa ajungă acolo fără sa își dea seama. Laurențiu a cerut ajutorul prietenilor lor, Florin și Roxana, cărora le mulțumim pe aceasta cale pentru implicarea de care au dat dovada, pentru a organiza locul cu pricina. Baloane, 50 de trandafiri albi și doua esarfe au fost accesoriile noastre din acest moment minunat. 

cerere in casatorie Parcul Herastrau

O data ajunși in grădina Japoneza le-am povestit câteva lucruri de început (pana și eu aveam emoții, dar Laurențiu era deja…) am luat-o la pas, ei legati la ochi și îndrumați de mine pana la locul cu pricina. Acolo, Laurențiu a avut ocazia sa se pună in genunchi și, tremurând de emoție aștepta ca Daniela sa își dea eșarfa jos de la ochi. In momentul in care l-a văzut in genunchi cu inelul in mâna, bucuria de care va povesteam mai devreme, a invadat parcul Herăstrău și iubirea era ca o aura in jurul lor (v-am spus ca sunt romantic) . 

După ce fericirea lor puternica, extazul momentului, lacrimile de bucurie și zâmbetele care nu puteau fi șterse au început sa mai treacă am avut parte și de o sedinta foto împreuna. Fotografiile le poți vedea mai jos, fotografii unde am încercat sa spun povestea lor din acest moment și sunt sigur ca acestea transmit o mare parte din emoțiile trăite de ei, dar și relația lor, dragostea dintre ei, care va dăinui cu siguranța peste trecerea timpului. 

Laurențiu și Daniela, ne bucurăm ca am avut ocazia sa va fotografiem acest moment extraordinar din viața voastră și așteptăm sa ne vedem cu alte ocazii, unde sa va găsim cel puțin la fel de fericiți ca in acest moment.