Spread the love

Cand iti faci nunta toamna, aceasta vine insotita de o sumedenie de culori calde si placute menite sa iti construiasca tabloul tau de nunta. A avut loc pe data de 5 noiembrie si am fost bucurosi sa avem vreme buna. In aceasta perioada a anului riscurile ca vremea sa nu fie foarte prietenoasa cresc considerabil insa unii dintre noi mai au si noroc ­čÖé . Sedinta foto a avut loc in parcul IOR, unul dintre cele mai curate si placute parcuri din Bucuresti, cel putin in acest moment si din punctul nostru de vedere. Parcul IOR este o locatie foarte buna pentru o sedinta foto punand la dispozitie o gramada de locuri placute si cu ┬áun numar mai mic de oameni pe metru patrat, astfel incat sa te poti focusa pe fotografiile tale de cuplu.

Desi ziua este mai scurta decat in alte perioade ale anului in care se fac nunti, cu o programare eficienta din timp, reusesti sa prinzi frumusetea perioadei ce vine la pachet cu luminile calde si culorile extraordinare ce te plaseaza intr-o poveste. Cuplurile care pun accentul pe fotografiile lor de nunta isi doresc ca acestea sa spuna o poveste, sa arate momentele din cea mai importanta zi din viata lor.

Claudiu si Silvia sunt un cuplu extraordinar ce se completeaza unul pe celalalt si asta se vede cu usurinta in fotografii.

Petrecerea a avut loc la Simfonia Ballroom. Un restaurant cu o atmosfera super faina, cu mancare buna si un loc potrivit pentru o petrecere reusita.

A fost o adevarata placere sa le fim alaturi si sa putem pune povestea lor in amintiri de neuitat.

Pregatiri:

Sedinta foto in parcul IOR

Cununia religioasa

Petrecere la Simfonia Ballroom

Restaurant : Simfonia Ballroom Pipera: https://www.simfoniaballroom.ro/#prettyPhoto

SaveSave

SaveSave

SaveSave