Avem placerea sa va prezentam unul dintre cele mai frumoase evenimente si anume o nunta la Castel Cantacuzino cu Flori si Bogdan. Fiecare fata viseaza de cand e mica sa isi faca nunta la castel, iar Flori a reusit sa isi indeplineasca acest vis. Castelul Cantacuzino din Busteni este o locatie magnifica pentru cuplurile ce vor sa isi uneasca destinele. Aceasta locatie de nunta pune la dispozitie, pe langa castelul in sine, o priveliste extraordinara ce creeaza cadrul de poveste. Flori si Bogdan sunt un cuplu ce merita mult mai multe cuvinte decat ce o sa vedeti scris mai jos si a fost o adevarata placere pentru noi sa le fim alaturi.

Evenimentul lor a inceput vineri la ora 17:00 cu o mega petrecere ce s-a desfasurat pe terasa castelului Cantacuzino in care au avut ca invitati o trupa foarte mishto de cover, o trupa din Constanta (din pacate imi scapa numele lor acum, insa unul din solistii principali au participat si la X-factor, daca nu ma insel), iar ulterior si-au descatusat magia DJ Rynno & Sylvia care au facut un spectacol de zile mari.

A doua zi, dimineata a inceput la un hotel superb din Busteni, ce ne-a fost gazda la fotografiile cu pregatiri. Flori este o mireasa foarte frumoasa, care desi timida in fata camerei, este in continuare una dintre cele mai frumoase mirese fotografiate de noi. Cuplul si-a desfasurat cununia civila in interiorul castelului Cantacuzino, intr-una din salile principale, sub indrumarea primarului din Busteni. Cea de-a doua parte a pregatirilor cu mirele si mireasa au avut loc in interiorul castelului, acestia avand fiecare camere disponibile pentru aceasta “operatiune”.

Slujba religioasa, un moment foarte important din cadrul nuntii, s-a desfasurat in curtea castelului in apropierea micii bisericute din curtea acestuia, fiind o slujba in aer liber. Este un cadru de poveste, plin de verdeata, plin de frumuseti naturale si nu in ultimul rand de bucuria si emotiile traite atat de miri cat si de invitati.

Avand o locatie atat de frumoasa, am profitat de aceasta si am petrecut putin timp la o sedinta foto, inainte de a ajunge invitatii. Am facut fotografii in curtea castelului, in interiorul castelului si nu in ultimul rand pe terasa acestuia, locatii perfecte pentru fotografiile de nunta.

Petrecerea de nunta s-a desfasurat tot in cadrul castelului Cantacuzino cu un numar de peste 250 de invitati. Pentru acesta s-a asamblat cu un cort de evenimente in spate care contrasta cu castelul in sine dar se completau cu eleganta si calitate. Petrecerea a fost una de exceptie atmosfera fiind intretinuta de mai multe formatii de-a lungul serii printre care si Andreea Banica si trupa ei.

Seara s-a incheiat cu un tort de nunta ce a subliniat elenganta evenimentului astfel punand punct unei nunti de poveste.

Asadar sa iti faci nunta la Castelul Cantacuzino poate sa fie una dintre alegerile potrivite pentru fiecare cuplu.

 

Locatie: Castel Cantacuzino Busteni – http://www.cantacuzinocastle.com

Muzica: