Recomandari fotograf

Spread the love

Recomandari fotograf

Vine un moment in organizarea nuntii tale cand cauti recomandari pentru fotograf. Cautarea pentru fotograful potrivit pentru nunta ta este o activitate diferita fata de alte cautari. Aici totul este mai personal, mult mai subiectiv si sunt multe lucruri care trebuie sa se alinieze pentru ziua cea mare. Multa lume incearca, de cele mai multe ori din lipsa de experienta si este si normal, doar treci o singura data prin nunta (speram fiecare dintre noi ­čÖé ) , sa faca o comparatie intre fotografi prin ceea ce gasesc in lista lor de preturi si in detalierea pachetelor. Insa atunci cand vine vorba de fotograful potrivit pentru tine nu poti sa faci o comparatie ca atunci cand iti cumperi un laptop. Laptopurile au aceleasi componente si le poti compara mult mai usor, pe cand in partea de fotografie este foarte greu sa compari doi fotografi, mai ales pe baza “produselor” aflate in pachete.

Atunci cand iti alegi fotograful de nunta totul este foarte subiectiv, iti plac fotografiile lui, iti plac aranjamentele din fotografii, iti place mireasa sau mirele, iti place atmosfera ce o arata prin fotografiile de la evenimente si nu in ultimul rand ar trebui sa iti placa el ca om. Chimia dintre voi si fotograf o sa fie unul dintre factorii determinanti in cat de mult va vor placea fotografiile de la nunta voastra.

Relatia cu fotograful trebuie sa fie o experienta extraordinara, sa il simti ca pe un prieten care iti este alaturi intr-una dintre cele mai importante momente din viata ta si in acelasi timp sa ai incredere in tot ceea va iesi din mana lui in materie de fotografii.

Pentru a te ajuta sa iti faci o idee despre ceea ce inseamna colaborarea cu noi iti propun sa citesti mai jos cateva dintre review-urile, parerile si trairile oamenilor cu care am avut onoarea si placerea sa colaboram.

Gaseste mai multe povesti de nunta la : https://cabophotography.ro/category/wedding-blog/

Urmareste-ne si pe profilul nostru de facebook la: https://www.facebook.com/CaboPhotographyRomania/

Recomandari fotograf