Unul dintre elementele foarte bine ales pentru nunta de astazi este o masina vintage. Gabi si Alin, mirii nostri de astazi si-au facut nunta intr-o frumoasa zi de primavara. Si-au inceput pregatirile intr-un apartament din Grand Hotel Continental, un hotel foarte frumos si elegant. Apartamentul a adus un aer aparte prin numeroasele elemente de lemn din camere.

Cei doi alcatuiesc un cuplu super fain si linistit si a fost o placere pentru noi sa le fim alaturi. Desi noi venim in varianta mai agitata, cred ca ne-am completat foarte bine unii pe altii. Alin este pasionat de biciclete si foloseste fiecare ocazie sa iasa la o plimbare cu bicicleta lui. Am incercat pe cat de mult sa incorporam pasiunea lui in povestea de nunta si o sa gasiti cateva elemente cu acest detaliu.

Dupa o sedinta foto superba in cadrul hotelului, atat in camere cat si in lobby-ul acestuia, pe scari si nu in ultimul rand la zona frumoasa cu pianul ce o pune la dispozitiei la parterul hotelului am plecat catre biserica. Supriza frumoasa a venit cand in fata hotelului ne astepta o masina vintage, o broscuta, numita mai departe si Bumblebee 🙂 . O masina retro, galbena ce a venit la fix pentru completarea fotografiilor de astazi.

Slujba s-a desfasurat la cea mai veche biserica din Bucuresti, biserica Sfantul Anton, din centrul Vechi. Aceasta se regaseste chiar in spatele restaurantului Hanul lui Manuc. Pentru cei doi, slujba religioasa a avut o importanta foarte mare, iar prezenta familiei alaturi de ei cu atat mai mult. Preotii au facut o slujba foarte frumoasa, plina de vorbe calde si indrumari, reusind sa creeze o atmosfera incarcata de credinta, incredere si bucurie.

Dupa finalizarea slujbei religioase am mers la o mica plimbare cu masina vintage, aka Bumblebee, prin Bucuresti si ne-am oprit pentru o sedinta foto pe marginea bulevardului Unirii. Masinuta a fost unul dintre accesoriile foarte potrivite mai ales pentru nunta aceasta.

In curand o sa vina si un articol despre accesoriile pe care ar trebui sa le ai in ziua nuntii tale, dar pana atunci masina vintage este unul dintre cele mai potrivite.

Gabi si Alin si-au facut o nunta foarte micuta, alaturi de familia lor, iar pentru restaurant nu au mai avut nevoie de noi. Asadar am reusit sa facem o poveste de nunta extraordinara pe care va invitam sa o vedeti mai jos.

Locatie pregatiri: https://grand-hotel-continental-bucuresti.continentalhotels.ro

Masina Vintage: Broscuta Galbena din fotografii

O alta nunta la Grand Hotel Continental puteti gasi la: https://cabophotography.ro/grand-hotel-continental-nunta/