fbpx

Andreea si Dragos au ales sa faca o sedinta foto in Parc Cismigiu, ca urmare a cununiei lor de astazi. Cei doi au zis DA in fata prietenilor lor si in fata ofiterului de stare civila de la starea civila sector 2. Plini de bucurie si emotii au mers catre sedinta foto din parcul Cismigiu. Aceasta a durat undeva la aproximativ o ora si am incercat sa o facem sub forma unei plimbari prin frumosul parc din centrul Bucurestiului. O sedinta foto dinamica, in care cei doi au avut ocazia sa se bucure de relatia lor si sa isi arate dragostea in fotografii.

Andreea si Dragos sunt un cuplu extraordinari, sunt doi oameni plini de viata si cu zambetul pe buze. Andreea este cea care este atat de vesela tot timpul incat zambetul ei este molipsitor. Pe cei doi se vede, nu doar in fotografii ci si in viata reala, cat de mult se iubesc si cat de incantati sunt ca s-au casatorit. Asadar sedinta noastra foto din parc a fost foarte usor de pus in practica pentru ei pentru ca nu a trebuit decat sa fie naturali unul cu celalalt.

Dupa aceasta sedinta foto din parc Cismigiu am plecat catre petrecere ce se va desfasura la casa proaspat construita a acestora, fiind situata pe malul unui lac. Un peisaj superb ce a stat baza de fapt si la una dintre nominalizarile pentru cea mai buna fotografie in culori din partea fotografi-cameramani.ro

Sedinta foto in Parcul Cismigiu

Privacy Preference Center