fbpx

Sedinta foto in Bucuresti cu o ocazia cununiei civile dintre Cristina si Stefan. Cei doi si-au facut cununia intr-o zi de vineri, cu doua zile inainte de nunta. Actiunea s-a derulat la starea civila din sectorul 3, acestia fiind insotiti de prieteni dragi si apropiati. Dupa ce doi si-au rostit cuvintul cu cea mai mare importanta din ziua aceea si au devenit sot si sotie am iesit in fata starii civile unde au deschis o sampanie si si-au primit felicitarile sincere din partea tuturor.

Dupa o pauza de cateva ore in care soarele sa se mai aseze si caldura puternica de august sa se mai disipe un pic, ne-am inceput sedinta foto pe scarile cladirii Tribunalului din Bucuresti. O cladire impozanta cu usi masive ce au stat martore multor evenimente de-a lungul timpului. Dupa aceea am luat-o la pas si ne-am bucurat de frumoasa arhitectura a cladirii CEC aflata pe bulevardul Victoriei.

Sedintele foto nu trebuie sa fie plictisitoare sau grele pentru nimeni, ci mai degraba trebuie sa fie o experienta plina de distractie, atmosfera relaxata si astfel oamenii vor avea ocazia sa asocieze fotografiile cu starea din ziua respectiva.

De exemplu, in plimbarea noastra pe centrul vechi din Bucuresti, ne-am oprit la o inghetata si atat cei mari cat si cei mici, pentru ca am fost instotiti si de nasii celor doi care au un baietel de cativa anisori, s-au bucurat la maxim de savoarea inghetatei pe o zi de august.

Urmatoarea oprire a fost in parcul Carol pentru o mini sedinta foto intr-o zona diferita fata de ce am facut astazi. Cristina si Stefan si-au dorit ca in cadrul sedintei foto de la cununie sa fie bifata si o zona cu natura, o zona verde din Bucuresti. Zona pe care am si gasit-o in aici. Momentele dintre cei doi i-au ajutat destul de mult sa se relaxeze in fata camerei si sa se asigure ca totul va decurge cum trebuie in cadrul zilei de duminica atunci cand o sa aiba loc marele eveniment.

Si astfel se termina o sedinta foto in Bucuresti si va las pe mai departe sa vedeti fotografiile din ziua cununiei dintre Cristina si Stefan.

 

Privacy Preference Center