Trash the dress la Mogosoaia cu Cristina si Dima. Pe cei doi i-am mai intalnit la nunta lor din Ploiesti si puteti vedea fotografiile de la nunta lor la: https://cabophotography.ro/fotograf-nunta-ploiesti-cu-cristina-si-dima/

Desi pentru multi bucuresteni care se gandesc sa isi faca nunta, Mogosoaia este o locatie la care te gandesti sa faci sedinta foto din ziua nuntii si nu un trash the dress, pentru cei din afara Bucurestiului aceasta locatie este una extraordinara. Mai ales daca vorbim de cuplul nostru, Cristina si Dima, care ei locuiesc in San Francisco.

Acest trash the dress de la Mogosoaia trebuia sa se desfasoare de fapt la castelul Peles, in Sinaia. Nunta celor doi a avut loc sambata si marti ne-am programat sedinta foto, pentru ca timpul lor petrecut in tara nu este prea lung si atunci trebuia sa profitam la maxim de acesta. Insa luni cei doi erau la Sinaia si se pare ca vestitul castel Peles ne intampina cu cateva zile de ploaie, ocazie cu care sedinta foto s-ar fi transformat cu adevarat intr-un trash the dress. Nu de altceva, dar majoritatea mireselor, cum este si cazul Cristinei, nu doresc sa isi distruga rochia de mireasa ci mai degraba isi doresc ca acest trash the dress sa fie o ocazie foarte buna, cu mai mult timp si lipsita de stres astfel incat sa se bucure la maxim de rochia lor si sa isi obtina o serie de fotografii asa cum au visat.

Fiind la sfarsit de august soarele apune undeva in jurul orei 21:00 asa ca ne-am intalnit cu totii la intrarea la Mogosoaia in jurul orei 17:00. Din start se observa o relaxare mult mai mare pe cei doi si totul incepe si se desfasoara cu brio.

Asadar daca va ganditi sa faci o sedinta foto sau chiar un trash the dress la Mogosoaia, mai jos puteti vedea cum pot arata si fotografiile voastre.

Locatie sedinta foto : Palatul Mogosoaia – http://www.palatulmogosoaia.ro