Fotografii alb negru - Cununie civila cu Adriana si Catalin

Fotografii alb negru – un trend care trece sau o traditie care va ramane mult timp printre noi? 

E greu de spus pentru ca fotografiile alb negru au tendinta de a fi din ce in ce mai bune, ca un vin vechi ce reuseste sa isi aseze aromele. Pe masura ce trece timpul acestea raman cumva nemiscate in timp, din momentul trait si redand cu o putere si mai mare emotia clipei surprinse. 

In timp ce treceam printre fotografiile de la cununia Adrianei si a lui Catalin, mi-am dat seama ca selectia era din in ce mai mult catre alb negru si mai putin catre color. Stai linistit/a, fotografiile predate lor au fost oricum majoritatea color, iar multe dintre cele alb negru au avut si dublurile in varianta color. Insa pentru acest articol am ales sa merg pe o selectie doar de fotografii alb negru, pentru a evidentia si mai mult importanta acestora intr-un set de amintiri. 

Da, stiu. Sunt unii oameni carora nu le place alb negru si prefera sa nu aiba deloc fotografii editate in acest stil, insa, pentru mine, fotografia alb negru are ceva, ceva care transmite si o sa le fac in continuare. 

Cu Adriana si cu Catalin ne-am vazut direct in ziua evenimentului, mai mult de atat, nu am avut ocazia nici la telefon sa vorbim. Sora Adrianei, Sabina, s-a ocupat de tot ce a insemnat fotografia pentru cununie si tin sa ii multumesc pe aceasta cale, pentru faptul ca ne-a ales pe noi. 

Am inceput cu o sedinta foto in Gradina Japoneza din Herastrau, unde ne-am distrat la maxim. Am ras, am glumit, ne-am strambat, ce sa mai, ne-am facut de cap. Dupa care am purces catre starea civila Sector 1 unde a avut loc cununia civila. Este starea civila de la Arcul de Triumf, care la prima vedere, nu prea este ce trebuie. O cladire veche, destul de murdara, dar ce sa ii faci. Pana cand iti antrenezi ochiul sa gaseasca ceea ce trebuie si atunci ai ocazia sa creeze ceva magic. 

Asadar, in imaginile ce urmeaza aveti ocazia sa vedeti povestea de cununie a celor doi, spusa in alb negru! 

Alte cununii poti gasi la: https://cabophotography.ro/cununie-civila/

 

Cabo Photography

Ne poti gasi:

Facebook | Instagram | Pinterest