Locatii pregatiri de nunta

Ziua nunții are o poveste in spate, ceva magic, care încununează cu succes o relație de iubire. Multe dintre fete visează de mici la ziua în care vor fi mirese și totul trebuie sa fie așa cum au visat. La fel ca fiecare poveste, povestea cuplului nostru trebuie sa aibă început, cuprins și încheiere. Astăzi vorbim despre pregătirile de nunta, începutul poveștii noastre și foarte important:

Unde facem pregătirile de nunta?

Începem prin a le separa in doua categorii mari și anume:

  1. Acasă
  2. Alte locații

Pregatiri de nunta acasa

Pai hai sa începem cu ideea de a face pregătirile de nunta acasă. Acasă poate sa însemne in confortul căsuței tale, in care locuiești cu viitorul tău soț deja de ceva timp. Casa este făcută pentru voi și va reprezintă și-atunci fotografiile făcute acolo o sa aibă o semnificație cu atât mai puternica prind faptul ca este a voastră și toate lucrurile ce vor apărea in fotografii fac parte din viața voastră. Astfe fotografiile sunt mult mai personale și pline de viața. Apare aici o mică problema, de obicei, când faci pregătirile de nunta acasă, înseamnă ca alături de tine o sa participe mai multe persoane. Aici ne referim la părinți, prieteni, rude, rude venite din afara orașului sau oricine altcineva la care te mai gândești tu. Acest lucru poate aduce un stres semnificativ pentru tine, in ziua nunții tale. Trebuie sa te ocupi de catering, cafele, băuturi, sa ai grija ca toată lumea sa aibă ce trebuie. Pentru tine îți trebuie o camera separată in care sa te Pregătești, ceilalți vor sa vadă, soțul are și el nevoie de un loc in care sa se pregătească și tot așa. Dacă ești dispus sa îți asumi toate astea și sa poți sa impui niște reguli pe care invitații sa le urmeze atunci acasă este locul ideal pentru fotografii la pregătirile de nunta.

Mai ai varianta in care tu îți dorești sau a venit mai degrabă ca o cerere din partea părinților ca tu sa îți faci pregătirile acasă la ei, locul in care ai crescut. Și atunci o sa scapi oarecum de o parte din cele de mai sus trebuie doar sa te asiguri ca locația aleasa, casa părinților tai se potrivește cu imaginea nunții tale.

Nu uita, nu exista locatie perfecta pentru pregătirile de nunta, exista locația perfecta pentru tine. Scopul in ziua nunții tale este sa te simți mireasa, sa fii fericita și împlinita. Încearcă sa îți minimizezi stresul pe cât de mult posibil.

Locatii pregatiri de nunta Grand Hotel ContinentalPregatiri de nunta la hotel

Trecem la categoria a doua: alte locații pentru pregatiri de nunta!

Aici poate sa fie o gama mai larga de locații și îți recomand sa cauți una care sa se potrivească cu ideea, cu direcția nunții tale. Degeaba alegi sa îți faci o nunta tradiționala dacă te duci la un hotel de 5 stele. Înțelegi ce vreau sa spun, nu-i așa?

Asadar in funcție de cum îți dorești sa arate nunta ta poți sa alegi una dintre locațiile de mai jos. Bineînțeles, ele sunt mult mai multe si cu siguranța o sa mai ai și tu alte idei. Mi-ar face plăcere sa ne scrii mai jos câteva dintre ele. Dar pana atunci hai sa vedem cam care sunt cele mai bune locații pentru pregătirile din ziua nunții:

Locatii pregatiri nunta Bucuresti Casa Capsa nunta Andreea si Dragos

Pregatiri de nunta AirBnB

O data cu cresterea popularitatii sistemului AirBnB din ce in ce mai multe cupluri aleg sa inchirieze un astfel de apartament, unde sa isi faca pregatirile de nunta. Si alegerea asta devine din ce in ce mai buna, datorita cresterii calitatii locatiilor de inchiriat. Oamenii dedica timp, energie si buget pentru ca locatiile pe care le inchiriaza sa fie din ce in ce mai atragatoare, asadar, pentru noi e cu mare bucurie sa mergem intr-o astfel de locatie.

Nu are neaparat rost sa va pun mai multe apartamente aici pentru ca depinde foarte mult de disponibilitate. Insa la o cautare simpla pe https://www.airbnb.com o sa gasesti cu siguranta ceva care sa iti placa. 

Cam asta a fost cu locatiile pentru pregatirile de nunta. Bineinteles, putem sa povestim multe vrute si nevrute pe aici, de la experiente faine pana la unele mai putin bune, sa zicem asa. 

Daca ai alte locatii pe care crezi ca ar trebui sa le trecem in lista noastra, scrie-ne mai jos si hai sa imbunatatim lista facuta de noi deja.

Mai multe articole interesante poti gasi pe blogul nostru la : https://cabophotography.ro/resurse/

De altfel teme care ar putea sa fie de interes pentru tine sunt:

Intrebari frecvente pentru fotograful de nunta | FAQ

Programul Nuntii | Cum facem programul din ziua nuntii?

Cabo Photography

Ne poti gasi:

Facebook | Instagram | Pinterest

Locatii pregatiri nunta Penthouse Orhideea