Gradina botanica din Bucuresti este un loc mishto pentru o sedinta foto de cununie sau de nunta. Ofera multe locuri interesante in care poti face fotografii si de multe ori si ferite de oameni sau mai bine zis de prea multi oameni. Oricum este o alegere mai buna decat in parc, unde milioane de priviri sunt atintite asupra ta si de multe ori multi oameni care apar in fotografii. 

Avand in vedere amplasarea acesteia multe cupluri aleg Gradina Botanica din Bucuresti pentru cununia civila, mai ales cei care se casatoresc la starea civila sector 6. Faci 5 minute cu masina dintr-o parte in alta si atunci e cu atat mai bine sa ai mai mult timp intr-un loc decat mai putin timp in mai multe locuri. 

Interesant este faptul ca de fiecare data cand merg acolo gasesc alte locuri interesante unde poti sa faci fotografii cu cuplurile, locuri care nu se repeta. De multe ori, uitandu-te la fotografii dupa aceea nici macar nu o sa iti dai seama ca esti intr-un loc din Bucuresti. Eee stai linistita ca nu toata Gradina Botanica este la fel, gasesti multe minusuri si pe acolo, dar tine mai degraba de cum alegi sa privesti locurile si pe ce te focusezi. 

Gradina botanica Bucuresti sedinta foto cununie civilaPe partea de organizare nu trebuie sa faci foarte multe lucruri. Te prezinti la ora stabilita impreuna si la intrare trebuie sa platesti biletul de 5 lei / persoana si ai taxa de fotografiat de 100 de lei / ora sau cel putin asa spun ei. Ideea este ca atunci cand te vad sau mai bine zis ne vad pe noi cu aparatul de fotografiat in dotare lumea se agita si au impresia ca trebuie sa iti ceara mai multi bani. Nu este singurul loc unde se intampla acest lucru si am intalnit asta si la Palatul Mogosoaia unde taxa este de vreo 300 de lei dar nu mai ai ideea de durata in care sa faci, iar la Edenland Park s-au agitat maxim ca nu am voie sa fac fotografii vazandu-ma cu aparatul dupa mine. Nici macar nu eram la o sedinta foto de cuplu ci eram cu familia si ne doream sa facem cateva fotografii impreuna. Cu telefonul in schimb ai voie sa faci ce vrei…

Oricum ar fi, gradina botanica este un loc destul de fain unde poti sa iti faci un set de amintiri grozave. In fotografia de nunta conteaza mai putin locatia in sine ci mai mult relatia voastra, interactiunea dintre voi si modul in care dragostea voastra se vede in fotografii. Asadar indiferent de ce loc ai alege, incearca sa te bucuri la maxim de tot ceea ce reprezinta aceasta zi minunata pentru tine, pentru voi. 

Daca vrei sa mai vezi si alte locatii pentru sedinta foto in Bucuresti iti propun sa iti arunci o privire la: https://cabophotography.ro/locatii-sedinta-foto-bucuresti/

Mai departe te invit sa iti arunci o privire peste o sedinta foto in Gradina Botanica din Bucuresti pentru cununia dintre Alina si Sorin.

 

Cabo Photography

Ne poti gasi:

Facebook | Instagram | Pinterest