O locatie altfel pentru cununia civila, Mosia Corbeanca. Anca si Paul au ales o locatie super misto pentru cununia lor civila. Este o locatie altfel fata de ce esti obisnuit pentru cununia civila, mergand pe un aer de hipstareala, daca pot sa spun asa. Mosia Corbeanca dispune de un spatiu semnificativ afara unde poti organiza tot felul de evenimente, are si un pavilion in spate ce tine loc de umbra pentru invitati.

mosia corbeanca cununie civila

Eee iar de mancare, nu mai vorbim: burgeri, cartofi prajiti, coaste, pulled pork si cate si mai cate. Nici nu mai scriu de mancare ca deja m-a luat foamea scriind si e de abia 7 dimineata.

Cu Paul ma cunosc de cativa ani iar pe Anca am avut placerea sa o cunosc cand cei doi au venit catre mine sa le fotografiez nunta. Aaaa da si ei aveau nunta planificata anul acesta, dar ca multi altii, au mutat-o pentru anul urmator. Daca asa a iesit cununia sunt nerabdator sa le fiu prezent si la nunta :).

Cei doi sunt un cuplu foarte misto, relaxat, pe distractie si care vor sa faca lucrurile intr-o maniera un pic altfel, ceea ce este foarte bine. Ajungem iar la mancare, dar la Mosia Corbeanca, pentru cununia lor au avut bufet suedez cu mancarurile de care va spuneam mai sus si a fost o idee absolut magnifica. 

Oficierea starii civile s-a intamplat chiar afara, la umbra unui copac mare (cred ca o salcie), langa lac. Alaturi de ei au fost familia si prietenii alaturi de care s-au distrat pe cinste si au impartasit emotiile momentului impreuna. Sa faci o cununie in aer liber, este absolut bestial. Fata de salile alea triste de prin diverse locuri, natura este un inlocuitor mult mai bun. Dupa ce s-a terminat cununia civila, oficierea ei, lumea s-a mutat in pavilionul pus la dispozitie de Mosia Corbeanca, insotiti de muzica buna, mancare si mai buna si nu in ultimul rand … bere la draft! 

Desi am inceput cu cateva fotografii cu ei doi, sedinta foto oficiala, am facut-o dupa ce s-a terminat cu cununia, moment in care amandoi s-au relaxat mai mult si am putut sa ii prind 15 – 20 de minute. O sa vezi ceva mai jos ce ne-a iesit. 

Ce imi place cand sunt oameni mai multi, nu foarte multi, este sa facem o fotografie de grup cu toata lumea. De ce spun nu foarte multi? Imagineaza-ti sa pui 300 de oameni la o fotografie de grup. Yuhuuu…3 ore stam acolo. Cand vorbesc despre fotografiile de grup ma refer mai putin fotografiile alea clasice in care stam toti si ne uitam la fotograf (le facem si pe alea sa le avem) ci ma refer la fotografii cu miscare, agitatie, fericire. De altfel cam cu aia ramai ca amintire doar ca lumea cand vede aparatul de fotografiat are impresia ca trebuie sa fie serios, mai ales la fotografiile de grup :)) 

Paul si Anca, oameni buni, va doresc multa fericire si implinire, casa de piatra si de abia astept sa ne vedem la nunta!

Cabo Photography

Ne poti gasi:

Facebook | Instagram | Pinterest

Pentru mai multe fotografii de la cununia civila arunca-ti o privire la: https://cabophotography.ro/cununie-civila/