Sedinta foto cununie. Este prima data cand ne vedem cu cuplul nostru de astazi, Vica si Mustafa. Nasii lor sunt cei care ne-au contactat pentru acest mic eveniment, Dana si Costel, urmand sa le fim si lor fotografi la nunta lor din toamna.

Cununia civila a avut loc la starea civila sector 3, intr-o prea frumoasa zi de sfarsit de iarna. In ziua cu pricina lumea nu prea se asteapta sa aiba asa emotii, pana cand simt ca se apropie momentul cu pricina. Si ghici ce, toata lumea are niste emotii puternice chiar daca sunt siguri pe persoana de langa ei. Si de data aceasta s-a intamplat la fel si ne bucuram ca am fost acolo sa traim si sa surprindem momentele frumoase ce s-au petrecut. Momentele au fost resimtite de tot grupul si drept urmare totul a fost presarat cu lacrimi, zambete si sampanie 🙂

Sedinta foto din ziua cununiei poate sa aiba loc atat inainte de starea civila cat si dupa aceasta, in functie de programul pe care cei doi si l-au facut. Din punct de vedere al fotografiilor ambele variante sunt bune, atunci cand si aloci ceva timp pentru aceasta.

Cei doi au ales sa isi faca sedinta foto in parcul Cismigiu, acesta fiind si locul unde s-au cunoscut. Lucru ce ajuta cu atat mai mult pentru a spune povestea lor in imagini. Desi fiind sfarsit de februarie si doar cateva grade cu plus afara, Vica si Mustafa, au rezistat eroic la sedinta noastra foto de aproximativ 45 de minute. Am ras, ne-am distrat, am explorat parcul printr-o plimbare mica si am reusit sa scoatem un set de imagini superbe, pe care le si regasiti mai jos.

Mai puteti gasi sedinte foto pentru cununia civila la: https://cabophotography.ro/parc-cismigiu-cununie-andreea-si-dragos/

Starea civila sector 3: http://casatorii.primarie3.ro:8081