fbpx

Nunta in Port Cultural Cetate cu Andrei si Ioana. Portul Cultural Cetate este un conac gestionat de Mircea Dinescu si este renumit pentru mancarurile extraordinare si locatia inconjurata de natura. Andrei si Ioana au ales sa isi desfasoare prima zi a nunti lor in aceasta locatie, timp in care au facut o parte din pregatiri si cununia civila.

Aceasta a avut loc pe malul Dunarii intr-o zona verde, organizata cu scaune albe si impodobita cu baloane colorate. Cei doi au pasit timid luati de brat spre locul unde avea sa se oficieze casatoria si cu multe emotii in glas au spus un DA raspicat in fata prietenilor si rudelor lor. Moment emotionat atat pentru ei cat si pentru parintii lor care aveau lacrimi in ochi.

Dupa o masa copioasa am continuat partea de pregatiri in care Andrei a vrut ca o parte din hobby-ul lui sa fie prezent in fotografiile de nunta si anume alergatul. Asa ca l-am scos la o tura de alergat sa isi consume o parte din energia acumulata. Baietii au continuat in stilul caracteristic al baietilor, pusi pe glume si voie buna, astfel incat pe Andrei l-au ajutat sa fie tot numa’ un zambet.

La fete treburile au stat si mai bine. Ioana le pregatise domnisoarelor de onoare tinute asemanatoare pentru partea de pregatiri. Dupa un shot rapid lucrurile s-au incins si fetele au inceput sa sara in pat, sa cante si sa strige. Distractia era in toi si au ajutat-o pe Ioana sa se si pregateasca pentru primele clipe cand atat parintii ei cat si viitorul sot aveau sa o vada pentru prima data in rochie de mireasa. O traditie foarte faina care aproape de fiecare data aduce lacrimi de bucurie pe fata celor apropiat.

Bineinteles ca la prima vedere parintii Ioanei nu si-au putut stapani emotiile si au lasat o lacrima de bucurie atunci cand s-au imbratisat.

Nunta a avut si parte de traditii, dintre care putem enumera hora din fata casei, turta, mersul pe jos la biserica si nu in ultimul rand bucuria si distractia de pe drum. Ba mai mult au pus si de o cantare pana sa ajunga la biserica.

Petrecerea a fost altfel, mai ales din prisma faptului ca a avut un numar de 700 + invitati prezenti la nunta. Cu toate ca numarul acestora a fost foarte mare, organizarea celor care s-au ocupat au facut acest lucru sa nu se simta, totul fiind pus la punct pana la cel mai mic detaliu.

Ca si muzica am avut cativa interpreti care au mentinut atmosfera la un standard inalt astfel incat lumea sa danseze. Dintre acestia putem specifica: Ecaterine & Dimitri Band, maestrul Nicolae Botgros si taraful de la Chisinau, Sanda Argint si multi altii.

Cununie civila

Pregatiri nunta


Traditii


Slujba religioasa

Sedinta foto

Restaurant

Locatie eveniment: Port Cultural Cetate – http://portcetate.ro

Muzica:

Maestrul Botgros – https://ro.wikipedia.org/wiki/Nicolae_Botgros

Ecaterine & Dimitri – https://www.ecaterine-dimitri.ro

Sanda Argint – https://www.facebook.com/pages/category/Artist/Sanda-Argint-Official-1567812726814666/ 

Privacy Preference Center