Trash the dress Sighisoara cu Ioana si Andrei. Trebuie sa incep acest articol cu WOW pentru ca a fost o sesiune foto trash the dress extraordinara, iar Sighisoara a fost si va ramane un oras minunat, plini de culori, plin de stradute retrase cu casute cochete, pur si simplu o locatie wow.

Cu Ioana si cu Andrei am avut nunta in mai si o puteti vedea la: https://cabophotography.ro/nunta-port-cultural-cetate/ . Acestia voiau sa isi stabileasca sedinta foto ceva mai devreme dar au fost plecati intr-un concediu mai lung prin Statele Unite si drept urmare era o problema cu disponibilitatea 🙂 . Asadar aceasta s-a desfasurat intr-o zi de duminica, iar eu veneam dupa o nunta intreaga. Dimineata in jurul orei 09:00 am plecat din Bucuresti, urmand sa ma vad cu Andrei si Ioana in Sighisoara in jurul orei 14:00.  Zis si facut, ne-am intalnit, am povestit, ne-am pregatit si am plecat la treaba.

Ceva s-a schimbat la cuplul nostru si anume faptul ca in fata aparatului de fotografiat acum sunt super relaxati si se bucura de fiecare moment. Acel stres de a fi fotografiat pentru a disparut sau cel putin l-au acceptat si oricum ar fi este extraordinar. Imbracat in costum si respectiv in rochie de mireasa, insa cu tenesi in picioare, sedinta foto s-a desfasurat intr-un stil super relaxant si distractiv.

Ne-am plimbat prin Sighisoara atragand bineinteles atentia oamenilor ce ne zaresc si ne-am inceput sedinta foto in turnul cu ceas. Dupa care am cutreierat stradutele din Sighisoara in cautarea celor mai bune locuri pentru a crea cu succes povestea de Trash the dress la Sighisoara pentru Andrei si Ioana.

Andrei si Ioana aveau si un as in maneca si au venit cu doua ture de fumigene colorate ce aveau sa duca sedinta foto la superlativ. Prima tura de fumigene am folosit-o pe stradutele nepopulate din Sighisoara (siguranta e pe primul loc pana la urma) iar fotografiile acolo au iesit pur si simple extraordinare.

Mai aveam o tura de fumigene si am zis sa alegem o altfel de locatie unde sa aprindem fumigenele si drept urmare am mers catre locul care ofera o vedere panoramica asupra orasului. Din pacate, oricat de mult ne-am fi dorit sa o folosim acolo, eram mult prea aproape de pensiunile ce se afla acolo. Asadar am mers pe un drum laturalnic prin padure si aceste fotografii le veti vedea spre sfarsitul articolului.

O sedinta foto pur si simplu uimitoare, o poveste extraordinara, un trash the dress la Sighisoara magnific!

Trash the dress la Sighisoara