American Ballroom nunta cu Elena si Dorel. Prima data ne-am intalnit cu cei doi la cununia civila din sectorul doi si am avut sedinta foto in Parcul Carol. Poti gasi mai multe despre ea aici: https://cabophotography.ro/sedinta-foto-parcul-carol-elena-si-dorel/ 

Nunta celor doi a avut de toate, a avut ceva traditii, a avut pregatiri, ne-a vizitat si ploaia insa nu in ultimul rand au avut distractie. La o mica discutie cu ei dupa mi-au marturisit ca au avut cea mai frumoasa zi din viata lor si s-au simtit extraordinar. Acesta este si scopul de fapt, sa te bucuri de ziua nuntii tale la maxim.

Elena este fix genul de om cu care ii dezlipesti greu zambetul de pe fata. Este o fire vesela si plina de viata iar Dorel nu are decat sa tina pasul cu ea 🙂

Restaurantul a fost la American Ballroom, o locatie de nunta situata in incinta Faur. Desi cand auzi de Faur poate sa sune foarte industrial si rece, nu este deloc cazul. Cei de la American Ballroom au reusit sa faca o locatie de nunta foarte faina de care te poti bucura cu adevarat. Nu duce lipsa de spatiu, mai ales pe ringul de dans si salile sunt foarte inalte ceea ce amplifica ideea de spatiu.

Ne intoarcem la povestea noastra prin care vrem sa spunem sincere felicitari cuplului nostru, Elena si Dorel, casa de piatra si tot ceea ce va doriti sa vi se indeplineasca.

Ne vedem la mega sedinta foto trash the dress pe Transfagarasan pe care o avem planificata in august.

Restaurant : American Ballroom – http://americanballroom.ro