Intr-o frumoasa zi de primavara am fost fotograf la cununia civila pentru cuplu magnific. Andra si Virgil, doi oameni calzi si plini de viata, s-au hotarat sa isi uneasca destinele si ne-au ales pe noi sa le fim fotografi.

Cu cei doi ne-am intalnit prima data la nunta lui Andrei si Ioana, pe care o puteti regasi la: https://cabophotography.ro/nunta-la-cetate/ , unde Andra a fost domnisoara de onoare.

Ziua noastra a inceput pe strazile pitoresti din Dorobanti, unde arhitectura caselor si strazile libere ne-au fost gazda pentru vreo doua ore. Sedinta foto a fost una relaxata si menita sa contureze o poveste pentru cei doi, povestea lor spusa in imagini.

Dupa ce ne-am facut de cap la sedinta foto am fost la primaria Otopeni, unde avea sa se desfasoare cununia civila din aceasta zi atat de importanta pentru ei. Inconjurati de familie, rude si prieteni, cei doi, si-au spus DA, iar primarul din Otopeni a fost cel care a oficializat aceasta promisiune.

Dupa ce toti i-au felicitat si si-au servit paharele de sampanie, ne-am indreptat spre locul unde se va desfasura petrecerea. Cei doi au ales un restaurant care arata extraordinar, cu o mancare super buna, cu specific italienesc. Este vorba despre restaurantul Sardin, localizat pe Mircea Voda, 39H.

Petrecerea a fost una dementiala, asa cum ne-au obisnuit deja. Gasca lor este plina de energie si oamenii astia chiar stiu sa se distreze, asa cum o sa si vedeti in fotografiile de mai jos. Ne-a fost foarte greu sa facem o selectie pe care o sa punem aici pe site pentru ca la restaurant sunt foarte multe momente faine.

Andra si Virgil, stiu ca v-am mai zis, dar va mai zic o data: sa ramaneti cel putin la fel de fericiti si sa va bucurati de viata pe care v-ati creat-o!

Stare civila: Primaria Otopeni

Locatie petrecere: Restaurant Sardin