fbpx

Burlesque Events nunta cu Larisa si Andrei, unii dintre cei mai tari miri cu care m-am intalnit. Intr-o prima faza nu ai zice ca sunt super deschisi sau cel putin asta a fost parerea mea la inceput. Insa avand o regula dupa care ma bazez si anume fara prejudecati, am mers mai departe si am ajuns sa cunosc niste oameni super faini. Am avut parte de vreo 3 experiente impreuna in ceea ce priveste partea de fotografie. Prima a fost la cununia civila pe care au organizat-o chiar la ei acasa, o idee foarte tare, care vina insa la pachet cu partea de organizare. A doua oara la nunta si cea de-a treia oara o sa mergem intr-o aventura pe malul marii, pe plaja Vadu, dar ajungem noi si la asta.

Pana una alta hai sa ne intoarcem la nunta de astazi. Larisa si Andrei au inceput pregatirile acasa. Trei dintre prietenii lui au ajuns devreme si toti trei erau stresati de camera de zici ca il vazusera pe bau bau. Am purtat o mica discutie despre ceea ce o sa facem si cum o sa se desfasoare treaba si fratee zici ca le-a luat cineva un sac de greutati din spate. Din acel moment toti baietii s-au relaxat si au inceput ceea ce as putea numi cea mai tare sesiune de pregatiri din anul acesta. Nu va dezvalui mai multe despre partea asta in scris asa ca va las sa va uitati mai jos, insa nu inainte de a citii urmatoarele randuri, ca doar nu am terminat asa repede 🙂

Dupa partea de pregatiri am plecat spre biserica urmand programul normal din ziua nuntii. Slujba religioasa a avut loc la biserica Sfanta Vineri Pajura, o biserica frumoasa si spatioasa, atat in interior cat si in curte.

Sedinta foto a fost o surpriza si pentru mine datorita locatiei. Desi initial avem alte planuri, cei doi au reusit sa obtina acces intr-o locatie despre ca nu ai cred ca este la noi in tara. Este vorba despre o casa privata cu o curte de milioane, la propriu de milioane, care arata pur si simplu fenomenal. O mica oaza in cadrul unui oras aglomerat.

Dupa toate astea mergem catre locul unde va avea loc petrecerea si anume restaurantul Burlesque Events, un restaurant aflat in Bucurestii noi. Din cate am inteles si am vazut acesta se afla in cladirea unui vechi teatru ce a fost transformat mai departe in locatie exclusivista pentru nunti.

Nunta la Burlesque Events a avut tematica de calatorii cei doi fiind pasionati puternic de acest subiect.

Pregatiri

 

Slujba religioasa: Biserica Sfanta Vineri Pajura


 

Sedinta foto

 

Petrecere

Slujba religioasa : Biserica Sfanta Vineri Pajura – http://www.parohiasfantavineripajura.ro

Restaurant / petrecere : Burlesque Events – https://burlesque-events.ro

Privacy Preference Center