fbpx

Botez Natalia Maria, o fetita superba ce a avut parte de un botez de iarna, in 12 ianuarie mai exact.

Avand in vedere ca noi la Cabo Photography ne-am axat foarte mult pe partea de nunti, multe perechi de miri dar si cupluri cu care nu am apucat inca sa lucram ne intreaba daca facem si botezuri. Raspunsul este da, facem si botezuri 🙂

Fotografia de botez este o experienta inedita in care noi punem foarte mult accentul pe starea copilului. Desi ne dorim fotografii cat mai multe si un tip cat mai lung petrecut la sedinta foto ne dam seama ca pentru copil este o experienta destul de extenuanta. Noi ca si parinti am avut ocazia sa trecem prin aceasta experienta si atunci am zis ca lucrurile in ziua respectiva trebuie sa fie mult mai mult orientate catre linistea copilului si bineinteles linistea parintilor. Degeaba ai o multime de fotografii daca tot ce isi amintesc parintii cand se uita la acele fotografii este cat de tare a plans copilul si ce suparat a fost. Asadar abordarea noastra este alta, orientata mult mai mult catre partea naturala a evenimentului fara a influenta prea mult ceea ce se intampla ci doar sa surprindem interactiunea si activitatile ce se desfasoara prin casa.

Ne intoarcem la Natalia si la botezul ei de astazi. Am inceput pregatirile acasa, iar Iulian si Madalina, parintii Nataliei , au fost alaturi de noi sau mai bine zis noi am fost alaturi de ei la cununia civila pe care o puteti gasi la: https://cabophotography.ro/sedinta-foto-in-gradina-botanica/

Dupa partea de pregatiri am mers catre biserica unde reactiile celor doi dar si ale nasilor sunt pur si simplu de priceless (ca in reclama de la MasterCard). Atunci cand preotul baga copilul in apa toti parintii sunt stresati de cum va reactiona sau ce va face iar de data asta am avut parte de acele expresii despre care v-am povestit. Fotografia de botez este foarte mult indreptata catre aceste reactii, emotii sentimente pe care lumea le traiesti.

Petrecerea s-a desfasurat la restaurantul Vulturul din Militari unde lumea s-a distrat pe cinste si au avut parte de o experienta minunata.

Mai departe va las sa vedeti fotografiile de la botezul Nataliei.

Locatie petrecere: Restaurant Vulturul – http://www.restaurantvulturul.ro

Privacy Preference Center