O nunta cu traditii nunta romanesti in care o sa ii vedeti pe Diana si pe Alex. Traditiile de nunta pot sa fie ceva extraordinar sau ceva banal. De data aceasta, Diana si Alex, au reusit sa puna in scena un spectacol minunat pentru nunta lor plina de traditii romanesti.

In jurul orei 12:30, cei doi au avut organizata cununia civila, eveniment ce s-a desfasurat in aer liber. Momentul plin de emotii, voci tremurande dar in aceleasi timp sigure pe decizia luata, a fost incununat cu DA puternic din partea amandorura. Dupa ce si-au primit felicitarile din partea tuturor cei doi s-au indreptat spre casa unde au inceput partea de pregatiri. Fiecare cu grupul lui, cei doi au avut parte de momente frumoase pastrand traditiile de nunta : cum ar fi barbieritul mirelui si voalul miresei.

Alex nu a avut ocazia pana in acel moment sa isi vada sotia imbracata in rochie de mireasa, iar cei doi au reusit sa puna in practica un moment de minune in care bucuria se vede pe ochii lui si pe fiecare expresie care i se arata pe fata neincetat. Momentele ce urmeaza au fost pline de emotii si bucurie, atunci cand lacrimile au aparut pe fata Dianei si a mamei ei. Stim cu totii sau cel putin ne imaginam bucuria de a-ti vedea fetita fericita, iar eu unul traiesc de fiecare data aceste momente la intensitate maxima.

Slujba religioasa nu a fost lipsita de traditii pe care unele dintre ele nici nu stiu sa le numesc, fiecare zona avandu-le pe ale ei.

De partea de petrecere nici nu mai am ce zice, oamenii astia s-au distrat extraordinar si s-au bucurat de fiecare clipa din ziua nuntii lor, iar fotografiile stau martore ca amintiri peste ani si ani.

A fost o placere sa fim alaturi de Diana si Alex si cu siguranta o sa mai avem ocazia sa ne revedem. Pana atunci va las sa savurati o nunta cu traditii romanesti.

Nunta cu traditii romanesti