fbpx

Madalina si Iulian, cuplul nostru de aceasta data, a ales sa isi desfasoare sedinta foto in Gradina Botanica. Au avut cununia civila la sectorul 6, unde au avut ocazia sa se si bucure de curtea frumoasa a starii civile. Iulian este si el fotograf si cu atat mai mare ne-a fost bucuria cand ne-a ales pe noi sa ii fim fotografi in acest moment al vietii lui.

Cei doi isi primesc invitatii care vin intr-un numar destul de mare astfel oferindu-ne o experienta minunata, ceea ce se si vede in fotografii ulterior. Dupa starea civila ne indreptam catre Gradina Botanica unde o sa se desfasoare sedinta foto. Suntem insotiti de cei doi dar si de nasii lor care si-au dorit sa ia parte la fotografii, mai mult sau mai putin sa faca parte din acestea si mai mult sa le fie alaturi si sa mai poata schimba o gluma doua pe parcurs.

Ne-am plimbat putin prin aceasta gradina minunata, neavand nici foarte mult timp la dispozitie si nici posibilitatea de a merge prea mult prin aceasta, datorita faptului ca Madalina este si insarcinata in luna a cincea.

Gradina Botanica este un loc bun si preferat de multe mirese pentru sedinta foto din ziua nuntii. Iti pune la dispozitie multa natura si alei interesante, un lac inconjurat de copaci si nu in ultimul rand gradini de flori, ca doar de aia ii zice gradina botanica.

Cei doi au prins repede cum merge treaba cu noi si nu s-au dat batuti la nimic, reusind sa puna in scena o interactiune asa cum trebuie. Dorinta Madalinei a fost sa ii surprindem burtica in fotografii astfel incat sa isi aduca aminte cu mult drag de aceasta perioada a vietii ei.

Zis si facut dupa sedinta foto, ce s-a desfasurat minunat, cei patru au purces catre petrecere unde aveau sa se simta minunat.

Treaba noastra s-a incheiat aici si mai jos puteti gasi fotografiile lor din Gradina Botanica.

Starea civila: http://www.starecivila1.ro/info-contact/

Locatie sedinta foto: Gradina Botanica Bucuresti – https://gradina-botanica.unibuc.ro/contact/

 

Privacy Preference Center