fbpx

Cuplul nostru de aceasta data, Andreea si Catalin, au decis sa faca o cununie civila in Otopeni. Noi am fost prezenti alaturi de ei la starea civila unde si-au spus DA pentru tot restul vietii. Primaria din Otopeni, locul unde s-a desfasurat actiunea, este un loc minunat, cald si primitor unde am reusit sa scoatem cateva fotografii minunate atat in interior cat si in exterior.

Gradinile din fata primariei sunt un loc perfect pentru o mini sedinta foto pe fuga, asa cum a fost si de data aceasta. Desi de multe ori sedintele foto se organizeaza dupa starea civila, cei doi au ales sa facem inainte de aceasta astfel incat dupa starea civila sa fie liberi sa plece cu prietenii lor la petrecere.

Sedinta foto a durat undeva la 20 de min iar dupa aceasta invitatii au inceput sa apara unul cate unul. Din acest moment atentia noastra a fost dedicata interactiunii dintre cei doi si invitatii lor.

Momentul cand spui DA este unul plin de emotii si oricat de puternic/a crezi ca esti in acel moment genunchii incep sa iti tremure, simti un gol in stomac si vocea iti este tremuranda ca si cum nu ai mai avea control asupra ei. Insa stii ca e de bine, ai ales sa faci un pas important in viata ta si sa te casatoresti cu omul pe care il iubesti.

Toate aceste trairi se vad in fotografii si o sa iti serveasca in rol de amintiri peste ani si ani!

Va invitam sa vedeti cuplul superb format din Andreea si Catalin

Locatie cununie civila: Primaria Otopeni – http://www.otopeniro.ro

Privacy Preference Center