Sesiunile foto trash the dress sunt unele dintre cele mai interesante experiente ca si fotograf, iar daca vorbim de un trash the dress pe plaja, atunci cu atat mai mult. Astazi vreau sa va arat o experienta un pic altfel, o experienta care nu este este lipsita de peripetii. 

Paula si Dodo au avut anul trecut nunta pe 24 august (Nunta Paula si Dodo)si ne planuiseram sa facem trash the dress-ul in primavara, insa nu prea am avut posibilitatea sa facem acest lucru totul fiind inchis. Asa ca, dupa ce treaba s-a mai relaxat, am stabilit ca mergem sa facem sesiunea foto. Locatie: Gura Portitei. Bun. Zis si facut. Dimineata la ora 10:30 ne vedem la Ikea Pallady sa plecam in aventura noastra de astazi. Pe drum totul bine si frumos, ajungem la destinatie si incepem sa cautam pe cineva care sa ne treaca cu barca de la Jurilovca la Gura Portitei. 

Toti cei cu care vorbeam aveau ora limita la care sa se intoarca, adica maxim ora 20:00 sa plece de acolo, pe cand soarele apunea la ora 20:30, iar ultima jumatate de ora, cand lumina e mai faina, noi trebuia sa fim pe barca. Si nici nu ar fi fost asta un lucru rau, daca barca pe care am fi gasit-o sa ne duca nu ar fi fost una absolut oribila, cu ceva prelate portocalii. Drept urmare nu prea aveai ce sa faci nici pe barca. 

Ne urcam in masina si dezbatem. Mergem aici si suntem presati de timp sau mergem sa facem un trash the dress pe plaja Vadu unde brusc timpul nu mai este o problema?

Plaja Vadu

Decizia a fost luata, mergem la Vadu. Nu mai fusesem acolo de anul trecut, cand in 13 septembrie erau doua suflete amarate pe toata plaja. De data asta, eeeee, un pic diferit as spune. Fiind totul inchis pana prin iulie, cumva sezonul s-a mutat, dorinta oamenilor de distantare sociala si cu o atentie sporita la ideea de aglomeratie, plaja Vadu, in 25 august, era absolut plina. Adica ma refer la oameni multi pe plaja, bine, multi pentru plaja Vadu, pentru ca nu compari cu aglomeratia de la Mamaia sau Eforie. 

Noi ne-am inceput activitatea cu o binemeritata pauza la Cherhanaua de la Vadu. Aveam deja 4 ore + de mers cu masina, iar pe langa asta, in august, soarele la ora 15:30 este mult prea puternic pe cer, atat din punct de vedere al caldurii cat si al luminii. 

Dupa ce ne-am odihnit o leaca, in jurul orei 16:30 – 17:00, am dat startul sedintei foto trash the dress. Eeee si de abia acum incepe partea interesanta. Tot timpul le spunem cuplurilor faptul ca fotografiile sunt ale lor, ii reprezinta pe ei, sunt amintirile lor. De aceea recomandam tot timpul ca hobby-urile si pasiunile lor sa faca parte din fotografii, pe cat de mult posibil. 

Cos de picnic plaja Vadu

Asadar Paula a facut asta si mai mult de atat. S-a dus la Jumbo si si-a cumparat tot felul de accesorii si de jucarii special pentru sedinta foto. A aduc cosul de picnic, impreuna cu fructe si macarons si nu in ultimul rand bere. Paula si Dorin, in timp ce eram la masa, imi spun: noua ne place sa bem bere, asa ca am luat cu noi cateva sticle sa facem poze in timp ce bem bere. Este in regula sa facem? Bineteles, asta este ceea ce le place asa ca asta o sa punem in fotografii. Sunt sigur ca in momentul in care au vazut fotografiile de partea asta s-au distrat cel mai tare. Cosul de picnic a fost un bun companion, fiind parte din mai multe fotografii. Iar scena de pe plaja, cu nisipul fin, vegetatia din spate si ei doi romantici, te duc cu gandul mai mult la o scena frantuzeasca sau undeva pe meleagurile californiene.

Desi am inceput timid cu fotografiile, in momentul in care Paula a inceput sa scoata din accesoriile cumparate pentru sedinta foto, toata treaba s-a dezlantuit. Au avut acadele cu care am facut duel, au avut pistoale cu apa cu care s-au impuscat, sampanie de desfacut si la sfarsit o baie in marea calda, in rochia de mireasa. Pentru ca ….de ce nu?

Sa intri in mare in rochia de mireasa este o aventura in sine, pentru ca de la primii pasi in valurile marii, rochia incepe sa devina din in ce mai grea si miscarile gratioase printre valuri devin deja o povara. Iar dupa ce ai intrat in mare, nu mai ai prea multe lucruri pe care sa le poti face, ca fotografii in rochie. Cu exceptia unor mega fotografii din drona, in timp ce valurile marii va inconjoara. Din fericire, am avut parte la aceasta sedinta foto, atat de oameni mishto de tot cat si de peisajul potrivit. Ei s-au pus la mintea mea si au facut ce le-am zis, desi sceptici la inceput :))) , iar marea ne-a oferit niste valuri faine de tot. Astfel ca fotografia respectiva a adus si un premiu la selectia editorilor, din partea Fotografi-Cameramani .

Trash the dress Plaja Vadu Drona Premiu Selectia Editorilor

Mai departe va las sa vedeti fotografiile de la trash the dress pe plaja Vadu si sper sa va placa voua la fel de mult cum ne plac noua.