Evenimentul Visat | Nunta Paula si Dorin

Paula si Dorin au ales sa isi faca nunta la Evenimentul Visat in Campulung. 

Pregatiri de nunta

Am inceput cu pregatirile lui Dorin zis si Dodo. Desi locuiesc in Bucuresti, cei doi au ales sa mearga acasa unde sa isi faca nunta. Dodo si-a facut pregatirile acasa alaturi de prieteni si familia lui. Paula a pregatit cateva suprize pentru prietenele ei, in locatia unde avea de gand sa isi faca pregatirile de nunta, la Evenimentul Visat – Complex Ceramus. Da, chiar asa se numeste locatia 🙂 

Si-a imbracat fetele in tinute faine asa cum o sa vedeti in fotografii, au desfacut sampania si s-au distrat pe cinste.

Slujba religioasa in aer liber

Dupa ce s-a terminat partea de pregatiri ne-am indreptat catre restaurant unde avea sa aiba loc o frumoasa ceremonie de nunta in aer liber. Desi suntem la sfarsit de august si vremea de vara ar trebui sa ne ofere o caldura exceptionala, Campulung ne-a intampinat cu o vreme numa buna de nunta afara. Nu foarte cald pe zi si destul de frig seara. 

Petrecere de nunta la Evenimentul Visat 

Dupa terminarea slujbei religioase, cei de la local au organizat o varianta de cocktail bar, perioada in care invitatii au avut ocazia sa savureze o bautura si cateva gustari, iar noi sa avem timp de o mini sedinta foto pe malul lacului. Acest sfarsit de vara combinat cu o zona de aproape munte 🙂 ofera un apus de soare absolut mirific pe care o sa il regasiti in fotografiile de mai jos. Petrecerea sustinuta de cei de la Charm Band a avut apogeul undeva spre dimineata, cand cei din trupa au avut un numar de exceptie cantand Vama Veche si reusind sa faca o mega petrecere.

Locatie pregatiri si petrecere : Evenimentul visat – https://www.facebook.com/evenimentulvisat/

Rochie mireasa: https://www.nicolenea.com

Muzica: Charm Band – https://www.charmband.ro

Dulciuri si Candy bar : https://www.facebook.com/CofetariaGabrielaDOMNESTI.ARGES.PITESTI/

Costum mire: https://www.tudor-tailor.com/ro/

Make-up: https://www.facebook.com/lashproacademy.ro/

Hairstyle: https://www.facebook.com/ayo.salon/

Tinute fete la pregatiri: https://martely.com

Aranjamente florale: https://www.carmenevents.ro