De data aceasta avem o cununie civila in Snagov. Ii avem ca personaje principale pe Bianca si David, un cuplu super fain, cu o gramada de expresii mishto rau. Cu Bianca am mai avut ocazia sa ne vedem in trecut, la nunta prietenilor ei, Gina si Mihai, a caror nunta o puteti vedea la : https://cabophotography.ro/nunta-la-queen-events-gina-si-mihai/

Pe David in schimb l-am cunoscut chiar in ziua cununiei, in fata primariei din Snagov. Desi nu am apucat sa vorbim prea mult cu ei atunci, cei doi si-au jucat rolul perfect. S-au bucurat de ziua evenimentului asa cum ar trebui sa te bucuri de ziua in care ii spui DA persoanei langa care iti vei petrece restul vietii. Au fost atat de naturali si plini de emotii incat in toate fotografiile poti sa vezi fericirea pe chipul lor.

Dupa cum spuneam, cununia civila, a avut loc la primaria din Snagov, unde le-au fost alaturi prietenii si familia iar ulterior toata lumea s-a mutat intr-o locatie extraordinara si anume Gradina VLAHIIA situata in Snagov, despre care am si pus cateva fotografii cu aceasta la: https://cabophotography.ro/gradina-vlahiia-o-locatie-de-vis/ . Este o locatie minunata care iti ofera o traire aparte, te poarta cu gandul la satul romanesc, la romanul veritabil si te ajuta sa iti petreci evenimentul intr-un mod minunat.

Bianca si David au ales sa facem sedinta foto chiar in curtea locatiei. Desi era inca iarna si nu am avut prea multa verdeata in jur, Gradina VLAHIIA iti pune in continuare la dispozitie o locatie superba. Dupa ce le-am povestit cate ceva despre ce inseamna o sedinta foto si cam ce facem, cei doi si-au jucat rolul in continuare. Ce sa mai, atunci cand esti fericit, se vede cu usurinta de toti cei din jurul tau.

Mai putina vorba si mai multe fotografii as spune 🙂 asa ca va invit sa vedeti fotografiile de la cununia civila cu Bianca si David.