Sedinta foto toamna cu Andreea si Marius. Una dintre alegerile cele mai bune pe care le poti lua pentru o sedinta foto trash the dress este sa o faci toamna. Desi fiecare anotimp are farmecul lui si ceea ce te caracterizeaza cel mai bine aia ar trebui sa faci, in topul preferintelor noastre, toamna este unul dintre anotimpurile cele mai bune. Valea Doftanei toamna este ca un tablou, un peisaj de vis ce te va ajuta foarte mult in crearea tabloului tau de nunta.

Andreea si Marius au fost ultimul cuplu al nostru din aceasta toamna, din acest an spectaculos si nu putea sa se incheie altfel decat cu o sedinta foto in acest peisaj superb de toamna.

Mi-a placut foarte mult experienta avuta si eu unul m-am simtit foarte bine facand aceste fotografii.

Dupa ce ne-am plimbat, ne-am catarat, ne-am dat cu drona a venit momentul sa inchidem sedinta foto cu o serie de fotografii cu artificii. Un accesoriu extraordinar pentru orice sesiune foto pentru ca ai ocazia sa creezi altceva, o fotografie care poate arata caldura, apropiere si dragoste asa cum puteti vedea spre sfarsitul acestor fotografii.

Andreea si Marius, a fost o onoare pentru mine sa va cunosc si ma bucur ca mi-ati acordat increderea de a fi fotograful nuntii voastre.

Sedinta foto toamna - Andreea si Marius