Emporium Events ne-a fost gazda la nunta lui Romeo si a Liviei ce s-a desfasurat in luna februarie. Cu cei doi ne-am mai vazut acum cativa ani, cand au facut cununie civila. Daca imi aduc bine aminte cred ca a fost undeva in 2014. Desi au trecut ceva ani de atunci, cei doi au venit catre noi pentru a le fi fotografi in ziua nuntii lor.

Toata treaba a inceput in varianta relaxata, unde ne-am bucurat de prezenta a doua animalute minunate, Phil si Jack, 2 dihori bestiali. S-au jucat, s-au urcat peste aparatele de fotografiat, s-au urcat in geamantan, ne-au muscat (nu prea tare) 🙂 si si-au facut simtita prezenta pentru cateva clipe in ziua nuntii.

Slujba religioasa s-a desfasurat la biserica Sfantul Nicolae, din Chiajna, unde am intrat la apusul soarelui si am iesit deja pe intuneric. Nu de altceva, dar nunta fiind in luna februarie, la ora 17:30, afara este deja intuneric.

Dupa slujba religioasa ne-am indreptat pasii catre restaurantul Emporium Events, din Calea Victoriei 163. Un local micut si foarte primitor ce beneficiaza si de o gradina minunata. Cu siguranta pe timp de primavara – vara aceasta este plina de verdeata si o atmosfera foarte placuta, insa cei Livia si Romeo si-au pus mintea cu noi si am mers si am facut sedinta foto afara, in jurul orei 23:00 (in februarie !!!). Sedinta foto a fost una super relaxata si amuzanta, ceea ce ii caracterizeaza pe cei doi, mai ales atunci cand nu sunt stresati de ideea de fotografie :)) Petrecerea a fost super faina, cu o atmosfera minunata, unde oamenii au dansat pe musica pusa de cei de la Mirage Band (gasiti link-ul catre pagina lor ceva mai jos)

Nu imi ramane decat sa le urez Liviei si lui Romeo casa de piatra si toate cele bune!

Slujba Religioasa: Biserica Sfantul Nicolae – Chiajna

Petrecere: Emporium Events – Calea Victoriei 163

Muzica: Mirage Band