fbpx
Spread the love

Queen Events – nunta cu Gina si Mihai

Urmariti o nunta extraordinara ce a avut loc la restaurantul Queen Events si ii are ca protagonisti pe bunii nostri prieteni Gina si Mihai. Un eveniment plin de prieteni apropiati, de distractie si nelipsita de emotii.

Pregatirile au inceput in partea de dimineata la hotelul Sarroglia din Bucuresti inconjurati de prietenii celor doi. Au fost o gramada de oameni atat din partea Ginei cat si partea lui Mihai. Oamenii s-au distrat si s-au simtit bine din prima clipa si asta se vede si in fotografii.

Cununia religioasa a avut loc la biserica Sfantul Spiridon cel nou din Bucuresti, fiind una dintre cele mai dorite biserici pentru nunti din Bucuresti. Intr-adevar felul in care arata, mai ales la interior, spune totul si are capacitatea de a transforma o fotografie simpla intr-un extraordinara.

Petrecerea s-a desfasurat la restaurantul Queen Events din Bucuresti, ce dispune de o sala destul de mare. Gina si Mihai au avut in jur de 250 de persoane invitate si loc a fost berechet si nimeni nu s-a simtit inghesuit. Queen Events dispune de un ring de dans semnificativ de mare astfel incat toate fanteziile tale de dans se pot pune in practica ­čÖé

Asadar va las sa urmariti pe mai departe povestea cuplului nostru Gina si Mihai.

Pregatiri la Hotel Sarroglia

 

Ceremonie religioasa la Biserica Sfantul Spiridon

Sedinta foto in Parcul IOR

Petrecere la restaurantul Queen Events

Pregatiri: Hotel Sarroglia : http://www.sarrogliahotel.com

Cununie religioasa: Biserica Sfantul Spiridon cel nou: https://www.facebook.com/catedralasfspiridonnou/?rf=332234033506619

Sedinta foto: Parcul IOR

Petrecere: Restaurantul Queen Events: http://www.queenevent.ro

Privacy Preference Center