fbpx

Sedinta foto in Sibiu cu Elena si Dorel. De data asta incep cu WOW pentru ca experienta a fost una minunata pe meleagurile orasului Sibiu. Am plecat la drum intr-o frumoasa zi de miercuri si ne-am inceput sedinta foto aproape de apusul cald al soarelui printre cladirile minunate ale Sibiului. Daca vrei un oras minunat in care sa poti sa faci o sedinta foto Trash the dress cum se cuvine atunci cred ca Sibiul este pe primul loc in lista. Ai istorie, arhitectura, restaurante si cafenele super faine care iti stau la dispozitie. Combinatia dintre istorie, arhitectura si apusul Soarelui au capacitatea de a transforma o sedinta foto obisnuita intr-una pur si simplu magnifica. Pluseaza aici cu un cuplu dinamic format din doi oameni indragostiti dornici sa faca unele dintre cele mai mishto fotografii din viata lor si ai gasit reteta perfecta.

Drept urmare am profitat la maxim de acest lucru si ne-am desfasurat bucatica din sedinta foto din Sibiu fix la apusul soarelui, la o plimbare prin centrul acestui oras minunat. Elena si Dorel sunt niste oameni extraordinari iar dragostea lor se simte prin fiecare por. Chiar si dupa ce soarele a inceput usor usor sa dispara nu am putut sa nu profitam de ocazie si pe drum inapoi sa facem cateva fotografii diferite care sa le stea martore experientei lor pentru ziua aceasta.

Aceasta sedinta foto, avand in vedere distanta fata de Bucuresti, am decis sa o facem pe parcursul a doua zile. Prima parte s-a desfasurat in Sibiu iar urmatoarea sedinta foto s-a desfasurat pe vestitul drum Transfagarasan. O aventura in sine despre care vom povesti intr-un alt articol, pe care il puteti gasi la : https://cabophotography.ro/sedinta-foto-pe-transfagarasan/

 

Locatie sedinta foto: Magnificul oras Sibiu – https://ro.wikipedia.org/wiki/Sibiu

Privacy Preference Center