Venim cu o minunata sedinta foto Trash the dress pe plaja Vadu cu Larisa si Andrei. Nunta celor doi o puteti vedea la : https://cabophotography.ro/nunta-la-burlesque-events-cu-larisa-si-andrei/

Atunci cand te gandesti la o sedinta foto pe plaja te astepti la o serie de fotografii care sa arate marea, nisipul si sa iti aduca de aminte de vara. Larisa si Andrei, doi pasionati de calatorii si de plaja in special si-au dorit foarte tare ca aceasta sedinta foto de dupa nunta sa se intample pe plaja, un loc de care ei sunt indragostiti. Si uite asa am ajuns pe plaja Vadu. Pentru mine este prima data cand merg acolo si cu siguranta o sa mai revin. Prima impresie cand ajungi acolo este data de drumul mai “aspru” sa ii zicem asa si te tot gandesti oare ce o sa gasesti o data ajuns. Insa Plaja Vadu te asteapta cu o surpriza semnificativa pentru cei care inca nu i-au calcat nisipul cald. Este vorba despre un sentiment de liniste extraordinar pe care nu te astepti sa il intalnesti acolo. In timpul saptamanii putina lume vine in acest loc astfel incat am avut plaja aproape doar pentru noi si pentru cativa pescarusi care pareau sa admire cu drag scenele pline de distractie si amuzament din timpul sedintei noastre foto. La fel ca la orice alta sedinta foto de acest gen totul porneste ca o aventura unica, o expeditie in lumea frumoasa a fotografiei pe care cuplurile au ocazia sa o simta pe pielea lor dar de partea cealalta a aparatului. Totul se desfasoara intr-o varianta relaxata si plina de distractie, doar atunci cand ajungem la trash the dress suntem deja prieteni si am trecut prin mai multe experiente.

Sedinta foto a inceput in jurul orei 14:00 cand cerul ne-a oferit varianta perfecta pentru a desfasura o sesiune foto pe plaja in 30 iulie. Ne-a dat cativa nori pe cer care au taiat din caldura puternica ce se asterne pe plaja in timpul unei zile de vara. Dupa ce ne-am relaxat putin cu cateva fotografii cei doi si-au intrat in rol si s-au comportat perfect. Ce poate fi mai frumos la o sedinta foto cu oameni care se simt bine unul cu altul si nu ezita sa se distreze in fata aparatului de fotografiat.

Cei doi au avut o nunta cu tematica de calatorii si astfel la sedinta foto au venit cu un geamantan vintage, din lemn, cu o culoare extraordinara. Acesta a fost si unul dintre elementele incorporate in sedinta noastra foto. La un moment dat soarele a iesit dintre nori si caldura istovitoare ne-a facut sa luam o pauza si sa asteptam apusul. Dupa o pauza de aproximativ o ora petrecuta la Cherhanaua de pe plaja Vadu, ne-am intors cu forte proaspete sa transformam sedinta foto de dupa nunta intr-un adevarat Trash the dress. De-a lungul timpul am avut mirese care au intrat in mare si in octombrie, ce sa mai zicem de luna iulie. Asadar Larisa si Andrei nu au ezitat nici o clipa sa intre in mare si eu dupa ei bineinteles. Un moment extraordinar ce este redat in fotografiile de mai jos.

O experienta minunata, o aventura in adevaratul sens al cuvantului. In imaginile de mai jos o sa va puteti face o idee cam ce inseamna o sedinta foto trash the dress pe plaja!

 

Trash the dress pe plaja Vadu