fbpx

Sedinta foto cununie cu Andreea si Marius, cuplul nostru de aceasta data si au decis sa isi faca cununia civila la sectorul 3.

Dintre toate cele sase oficii de stare civila din Bucuresti, cea de la sectorul 3 arata cu siguranta cel mai bine. Locatia este amenajata frumos la interior insa nu apuci sa stai prea mult timp inauntru, actiunea in sine durand undeva la 10 minute maxim.

Prezenta noastra la cununia civila nu se bazeaza doar pe moment in sine, atunci cand semneaza actele, ci mai degraba ne intereseaza experienta prin care mirii nostri trec pana sa se intample actiunea si bineinteles dupa.

Emotiile, sentimentele, furnicaturile sunt parte a evenimentului nostru de astazi. Unul dintre lucrurile principale pe care le facem atunci cand stabilim detaliile cu mirii este ca acestia sa nu se uite in camera de fotografiat. Acest lucru ii ajuta sa se relaxeze si sa se bucure de eveniment in sine fara a mai avea presiunea de a da bine la camera. Atat pe miri cat si pe invitati ii ajuta sa fie mult mai naturali in fotografii atunci cand nu se mai concentreaza sa isi puna “fata de poza”.

Dupa starea civila ne-am oprit in parcul Cismigiu, unul dintre cele mai frumoase parcuri din Bucuresti, pentru o sedinta foto de cununie. Andreea si Marius imediat si-au intrat in rol si au interactionat minunat unul cu celalalt, astfel incat rezultatul o sa se vada in fotografiile de mai jos.

Pe parcurs o sa ne mai intalnim cu Andreea si Marius atat la nunta cat si la o superba sedinta foto de toamna, pe Valea Doftanei.

Pana atunci insa va las sa vizionati fotografiile de la cununie.

Locatie Stare civila sector 3: http://casatorii.primarie3.ro:8081

Locatie sedinta foto : Parcul Cismigiu – https://ro.wikipedia.org/wiki/Parcul_Cișmigiu

Privacy Preference Center