Alexandra si Alex aveau nunta organizata in data de 22 august 2020 insa datorita vremurilor actuale, nunta a trebuit sa fie mutata pentru anul urmator. Fiind o data importanta pentru ei au decis sa schimbe un pic planurile si sa faca cununia civila, cumva sa aiba ocazia sa marcheze aceasta zi. Primaria Otopeni le-a fost gazda pentru acest eveniment, unde de fiecare data cand mergem suntem placut impresionati de cum arata locul, de cum se desfasoara slujba si mai ales de implicarea primarului in aceste momente.

Noi am ajuns in fata primariei Otopeni in 16:10 ei aparand ceva mai tarziu insotiti nu doar de familie ci si de bunul lor prietene Hippie (Alexandra, sper ca am scris bine numele), dar ce sa mai, de fapt ei au venit insotiti doar de familie pentru ca Hippie face parte din familie. 

Avand in vedere ca este evenimentul vostru este foarte recomandat sa faceti lucruri care va reprezinta pe voi, insotiti de cei apropiati, iar cateii, fie ei mari sau mici, fac parte dintre cei care ar trebui sa iti fie alaturi intr-o zi atat de importanta pentru tine. 

Dupa ce am terminat cu starea civila in cadrul primariei, Alex si Alexandra, au avut ocazia sa iasa de cot printre cei care i-au insotit, acompaniati de aplauze si bucurie. Au sarbatorit cu un pahar de sampanie si am facut cateva cadre impreuna cu familia lor. Fiind ultima cununie ce avea loc in cadrul Primariei Otopeni, am avut luxul de a avea timp mai mult la interior, locatia aratand foarte bine. De aceea ne-am si jucat un pic cu luminile si ne-am pus creativitatea la treaba. In momentul in care vrei sa fi mai bune decat ai fost ieri, trebuie sa iesi din zona de comfort si sa creezi altceva. Asa s-a intamplat si de data aceasta unde am avut o mica sedinta foto la interior cu protaganistii nostri de astazi obtinand fotografii de genul: Primaria Otopeni cununie civila Alexandra si Alex

Apoi am profitat de timpul limitat pe care il aveam (spun limitat pentru ca ii asteptau invitatii sa mearga impreuna la restaurant) si de lumina bestiala pe care o ai la ora 18:00 intr-o zi de toamna, pentru a face o sedinta foto cu cei doi. Fotografiile au fost facute chiar in cadrul parculetului de langa Primaria Otopeni, evitand cu gratie oamenii care se plimbau prin zona si panourile publicitare.

Cum ei doi sunt foarte fericiti si interactioneaza atat de bine impreuna, cadrele au iesit absolut bestiale si ne bucuram ca am avut ocazia sa ii fotografiem. A fost un exercitiu foarte bun atat pentru noi cat si pentru ei, acum fiind deja pregatiti pentru ziua nuntii. 

Daca pana la nunta mai avem ceva timp, va las sa vedeti fotografiile de la cununia lor, iar pentru voi, Alexandra si Alex, va uram toate cele bune si ne bucuram ca am avut ocazia sa va cunoastem. See you next time! 

Primaria Otopeni a oficiat cununia civila pentru mai multe cupluri pe care noi le-am fotografiat. Una dintre cununiile fotografiate la Primaria Otopeni o poti vedea la: https://cabophotography.ro/cununie-civila-in-otopeni/

 

Cabo Photography

Ne poti gasi:

Facebook | Instagram | Pinterest